מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עצירה בירידהטלי02/03/2010
לפני חודשיים עברתי ניתוח שרוול ברמבם. הניתוח עבר בהצלחה. משקלי ההכתחלתי היה 124 ק"ג.
מזה כשלושה שבועות אני על אותו משקל. ירדתי 20 ק"ג ונעצרתי. 230 הק"ג האלו ירדו במהירות - תוך חודש וחצי.
אני מרגישה מצויין ומצליחה לאכול כמעט הכל רק במינונים קטנים. אני לא אוכלת מתוקים ולא מפריזה בקלוריות למעט במבה קטנה (112 קלוריות) שאני אוכלת במקום ארוחה.
שאלתי היא האם ישנה אפשרות שלא אצליח לרדת את כל המשקל העודף שלי? מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב גובהי 170 ס"מ
טלי02/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טלי
ליאור03/03/2010הירידה שלך , למרות העצירה , טובה מאוד .
כמעט לכל אחד יש את העצירה בירידה - מעין מנגנון הגנה של הגוף.יש כאךה שהירידה יכולה להוא אחרי שבועיים ויש אחרי חודשיים.
לא להשבר ולהמשיך בהרגלי אכילה הנכונים.
אולי הגברת פעילות גופנית תחדש ותזרז את הירידה .
כדי לסבר את האוזן - ממוצע הירידה אחרי ניתוח שרוול הוא כ10% ממשקל הגוף בחודש הראשון , ואח"כ עד 5 ק"ג בחודש
את נמצאת בחלק העליון של הממוצע .
את נפגשת עם דיאטנית ? אם לא ממליץ בחום.
עוד הערה קטנה בקשר לבמבה : אין בעיה שתאכלי אותה, אבל!!! לא במקום ארוחה .תאכלי את הארוחה , גם אם זה כריך קטן או פרי ואם יש לך מקום תאכלי במבה , אבל לא במקום ארוחה!!!
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה יפה
שולה זק03/03/2010שלום טלי.
בחודשיים ירדת 20 או 23 קג' (בטח לא 230) זו ירידה יפה מאוד. זו תופעה מוכרת שיש עצירה בירידה ואחר כך יורדים שוב בהדרגה. האם פנית לדיאטנית ואת מקבל יעוץ ממנה? חשוב מאוד בחודשים הראשונים לאחר ניתוח.
חשוב לשלב פעילות גופנית, זה מעצב את הגוף ועוזר לירידה במשקל.
הירידה במשקל היא כ- 80% מהמשקל העודף.
נשמח לעזור בכל עת.
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאטה בירידה
פרופ` אחמד מחג`נה03/03/2010למרות "העצירה" הזמנית במשקל, את בדרך הנכונה. תמיד יכולה להיות האטות בדרך אבל בסופו של דבר אם תקפידי על הכללים לא תהיה שום בעיה ותגיעי ליעודך.
אני לא ממליץ לאכול במבה אפילו אם זה על חשבון ארוחה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)