עצירה בירידה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עצירה בירידה
    טלי
    02/03/2010

לפני חודשיים עברתי ניתוח שרוול ברמבם. הניתוח עבר בהצלחה. משקלי ההכתחלתי היה 124 ק"ג.
    מזה כשלושה שבועות אני על אותו משקל. ירדתי 20 ק"ג ונעצרתי. 230 הק"ג האלו ירדו במהירות - תוך חודש וחצי.
    אני מרגישה מצויין ומצליחה לאכול כמעט הכל רק במינונים קטנים. אני לא אוכלת מתוקים ולא מפריזה בקלוריות למעט במבה קטנה (112 קלוריות) שאני אוכלת במקום ארוחה.
    שאלתי היא האם ישנה אפשרות שלא אצליח לרדת את כל המשקל העודף שלי? מה לעשות?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירה בירידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אגב גובהי 170 ס"מ

טלי
    02/03/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי טלי

ליאור
    03/03/2010

הירידה שלך , למרות העצירה , טובה מאוד .
    כמעט לכל אחד יש את העצירה בירידה - מעין מנגנון הגנה של הגוף.יש כאךה שהירידה יכולה להוא אחרי שבועיים ויש אחרי חודשיים.
    לא להשבר ולהמשיך בהרגלי אכילה הנכונים.
    אולי הגברת פעילות גופנית תחדש ותזרז את הירידה .
    כדי לסבר את האוזן - ממוצע הירידה אחרי ניתוח שרוול הוא כ10% ממשקל הגוף בחודש הראשון , ואח"כ עד 5 ק"ג בחודש
    את נמצאת בחלק העליון של הממוצע .
    את נפגשת עם דיאטנית ? אם לא ממליץ בחום.
    עוד הערה קטנה בקשר לבמבה : אין בעיה שתאכלי אותה, אבל!!! לא במקום ארוחה .תאכלי את הארוחה , גם אם זה כריך קטן או פרי ואם יש לך מקום תאכלי במבה , אבל לא במקום ארוחה!!!
    בהצלחה
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה יפה

שולה זק
    03/03/2010

שלום טלי.
    בחודשיים ירדת 20 או 23 קג' (בטח לא 230) זו ירידה יפה מאוד. זו תופעה מוכרת שיש עצירה בירידה ואחר כך יורדים שוב בהדרגה. האם פנית לדיאטנית ואת מקבל יעוץ ממנה? חשוב מאוד בחודשים הראשונים לאחר ניתוח.
    חשוב לשלב פעילות גופנית, זה מעצב את הגוף ועוזר לירידה במשקל.
    הירידה במשקל היא כ- 80% מהמשקל העודף.
    נשמח לעזור בכל עת.
    בהצלחה בהמשך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האטה בירידה

פרופ` אחמד מחג`נה
    03/03/2010

למרות "העצירה" הזמנית במשקל, את בדרך הנכונה. תמיד יכולה להיות האטות בדרך אבל בסופו של דבר אם תקפידי על הכללים לא תהיה שום בעיה ותגיעי ליעודך.
    אני לא ממליץ לאכול במבה אפילו אם זה על חשבון ארוחה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו