מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- היי לכולם...דנה04/03/2010
אני עורת ניתוח טבעת ורק רציתי לשתף אותכם שאתמול ערתי את הבדיקה הראשונה (תפקודי ריאות), ובשבוע הא יש לי תור לפסיכאטר, לצילום ושט קיבה ולאולטרסונד בטן עליונה, איזה כייף זה שכבר יש לי תורים ואני תוך התהליך, ככל שזה יותר מתקרב אני יותר נרגשת ומפנטזת איך אני יראה בתור רזה, כל החיים שמעתי איזה יפה את חבל שאת שמנה, אולי סוף סוף אני יהיה גם וגם, וזהו..ץ אני שמחה זה עושה לי קצת נחת שאני הולכת לעבור את זה סוף סוף.
ויש לי שאלה קטנה מישהו יודע מה עושים בצילום ושט קיבה כי אמרו לי ששותים משהו וזאת בדיקה קשה, ולא הבנתי מה קשה אם זה רק צילום??? מישהו יודע במה מדובר???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושט קיבה
שולה זק04/03/2010דנה אכן את צודקת זה צילום רנטגן
נותנים לשתות חומר (לא הכי טעים אבל נסבל) ואז עושים סדרת צילומים
וזה הכל. לא בדיקה קשה ולא כואבת
בהצלחה בהמשך דרכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עברתי לפני שבוע
תולי4504/03/2010גם אני בשלב לפני ניתוח- סיימתי את הבדיקות שלשום.
את מגיע לבדיקה בצום מוחלט(גם מים אסור) ואז את צריכה לשתות נוזל לא נורא טעים אבל לא נורא(תסתמי את האף ויהיה יותר קל...) אני הגעתי לא מוכנה - אז היה טיפה קשה- ה"הפתעה" שצריך לשתות משהו וגם הטכנאי בבדיקה היה אנטיפטי.
זה סך הכל לא נורא- ותישבי קדימה על הניתוח... ואחריו...
בהצלחה
תולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום ושט..
ADI04/03/2010בדיקה לא הכי נעימה (או טעימה..). החומר ששותים הוא בריום וההמלצה שלי כדי למנוע את התחושות הלא נעימות לאחר מכן הוא מיד לאחר הבדיקה לשתות שמן פרפין, זה ממש מקל, ואם לא אז גם קלבטן יכול לשחרר קצת את תחושת האי-נעימות בבטן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעם של וודקה
רוזי05/03/2010היי דנה בהצלחה זה צילום רגיל אם שתיה בהמשך בקטנה טעם של וודקה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעם מגעיל
ריקי05/03/2010הבדיקה לא קשה בכלל הצילום כלומר.אבל אני יש לי בעיה לשתות תרופות זה מגעיל ואני יכולה להקיא אבל עברתי את הבדיקה בשלום.יש לעבור את הצילום בשנית לאחר הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעם מגעיל
ריקי05/03/2010הבדיקה לא קשה בכלל הצילום כלומר.אבל אני יש לי בעיה לשתות תרופות זה מגעיל ואני יכולה להקיא אבל עברתי את הבדיקה בשלום.יש לעבור את הצילום בשנית לאחר הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם
דנה06/03/2010איזה כייף לדבר מקום שכולם מבינים אותי ועונים כל כך מהר , אז תודה לכם חברים, מקווה שאחרי הניתוח גם אני יוכל להיות עזר לאחרים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
תהל06/03/2010הטעם של התרחיף הוא כמו של סיסי... טעם נוראי בלשון המעטה. אחרי שהקאתי על המכשיר... הרנטגנאי פתר אותי מהמשך השתייה של זה... מקווה שיהיה לך בקלות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)