שוקלת ניתוח קיצור כיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שוקלת ניתוח קיצור כיבה
    סשה
    09/03/2010

היי לכולם.

אני בת 28, שוקלת 102 קילן, BMI 38.4 . העליתי 30 קילו בשנתיים וחצי האחרונות. אני מכורה לממתקים ואוכל, מהמון סיבות. כמו כן, אני לוקחת כדור נגד דיכאון/חרדות כבר כחצי שנה.

אחרי הרבה דיאטות וסבל, שוקלת לעשות את ניתוח. אולי להתחיל מטבעת שוודית, וא אם זה לא יעבוד לחשוב על מעקף כיבה - אני מבינה שפתרון זה מתמודד בכי טוב עם התמכרות לממתקים.

לא בטוחה שאתקבל בכלל, ה- BMI עדיין לא 40, ולא נראה לי שיש לי מחלה נוספת, אבל מצד דני, אם הכל ימשיך כמו שהוא אני אגיע ל- 40 תוך שנה. חבל לחכות ורק להוסיף סימני מתיחה נוספים לגוף. כמו כן, אני דואגת שאם אחכה יותר אצטרך גם לעדות ניתוח פלסטי להסרת העוא העודף לאחר ההרזייה.

אני אשמח אם יהיה לכם משהו לייעץ או תוכלו ולהוסיף חומר למחשבה.

תודה רבה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוקלת ניתוח קיצור כיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריטריונים לניתוח

שולה זק
    09/03/2010

שלום סשה
    הקופות מקפעדות על הקריטריונים.
    את מוזמנת להתקשר אלי ואשתדל לעזור.
    יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסשה

ריקי
    09/03/2010

אשמח אם תצרי איתי קשר.אני לפני ניתוח שרוול ואני חושבת שיש לנו הרבה במשותףף.0543934147.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• BMI 39

פרופ` אחמד מחג`נה
    10/03/2010

עם BMI של 39 לא נראה לי שהקופה תדחה אותך. אשמח לעזור בהמשך
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המישקל לא יורד

סוניה
    26/10/2010

12-10 עברתי קיצור כיבה מישקל 125 קג. בביקור הראישון היגתי 111קג.עכשו . נישרתי 111 . הים יש סיבהעבר שבוע לא ירדתי גרם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוניה תתקשרי אלי

שולה זק
    26/10/2010

סוניה אני לא מבינה מה שכתבת
    תתקשרי אלי ואנסה לעזור
    050-6233250
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו