"חלון ההזדמנויות"

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• "חלון ההזדמנויות"
    ליטל
    09/03/2010

כולם מדברים על חלון הזדמנויות של שנה בירידה אחרי ניתוח שרוול.
    מעניין אותי לדעת מה דר' מחאג'נה חושב על כך...
    האם אחרי שנה אין כמעט ירידה? מה גורם לכך אם כן?

(אני 5 חודשים אחרי ניתוח שרוול)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    "חלון ההזדמנויות"

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלונותתתתת

רוזי
    09/03/2010

הייי זו רוזי שמחה שאת אחרי 5 חודשים אני לפני מאוד מתרגשת אשמחח לשוחח איתך ומה זה חלוןון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי רוזי וכמובן ליטל :)

ליאור
    09/03/2010

החלון שליטל מדברת עליו הוא תקופה של כשנה שבה מתבצעת רוב הירידה במשקל.
    יש הרבה שאומרים שאחרי שנה מהניתוח לא יורדים יותר במשקל.
    אני חושב שזה לא מדוייק וכמו כל דבר שקשור לניתוח הזה , גם החלון הזה הוא מאוד אינדיבידואלי ותלוי במשקל ההתחלתי , בכמויות האוכל ובפעילות הגופנית של כל מנותח.
    קצב ירידה ממוצע לאחרי ניתוח הוא 2-5 ק"ג לחודש , כלומר 25-50 ק"ג בשנה , שזה הממוצע של עודף משקל של מנותח. כלומר הרוב מגיעים ליעד אחרי כשנה ומשם זה בא.
    אולי אחרי שנה של ירידה במשקל הקצב כבר יותר איטי , וה"מלחמה" על כל ק"ג גדולה יותר אבל עם פעילות גופנית ותזונה נכונה אפשר להמשיך לרדת.
    זו כמובן דעתי ,אני רק חצי שנה אחרי הניתוח ואשמח גם לשמוע את דעתו של דר' מחגנה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלון הזדמנויות, מי המציא?

פרופ` אחמד מחג`נה
    10/03/2010

לא מכיר את המונח "חלון הזדמנויות". לאחר ניתוח בריאטרי מתאים יש ירידה במשקל של 70-80% מהמשקל העודף. רוב הירידה תהיה בשנה הראשונה ולחר מכן הגוף מתאזן והירידה תהיה איטית יותר במידה ומקפידים. יש כאלה שרוצים לרדת יותר ועם מאמץ יותר קל יוכלו לעשות זואת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו