ניתוח קיצור קיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח קיצור קיבה
    לימור
    09/03/2010

שלום שולה ולכל הנוכחים.

בת 29 מטופלת בעבר בכדורי רדוקטיל אך לשווא.

לאחר 3 לידות.
    אני בגובה 162 ס"מ ומשקלי כ- 103 ק"ג.
    לאחר מחשבות והיסוסים החלטתי לגשת לפגישה אצל ד"ר אבינוח אליעזר.

לפני שאני באמת נפגשת רציתי לב דוק איתך האם מבחינת הקריטריונים שציינתי כאן אני כשירה ומתאימה לעבור את הניתוח.

בברכה ותודה מראש לימור

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח קיצור קיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריטריונים..

ADI
    10/03/2010

הBMI שלך הוא 39.2 וזה גבולי, כי מבחינת קריטריונים הדרישה היא לBMI 40 אלא אם כן יש לך בעיות רקע כמו יתר לחץ דם, סכרת וכו'..
    אני אישית ללא מחלות רקע אז העלתי בכוח 2 קילו לפני הועדה, ניגשתי עם BMI 39.4 ועברתי אותה..לדעתי שווה לעלות 2 ק"ג בשביל לרדת 40 אז מקסימום תעלי קצת במשקל :)
    בכל מקרה, אני בהתחלה ניגשתי גם כן לד"ר אבינוח לשמוע על הטבעת ולבסוף שמעתי על השרוול וניגשתי לד"ר מחג'נה...אז אולי כדאי לך לברר על כל סוגי הניתוחים לפני שאת מחליטה..
    בהצלחה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח

שולה זק
    10/03/2010

רצוי לגשת למנתח שמבצע את כל סוגי הניתוח.
    לא לשכוח שכל קילו שמעלים צריכים גם להוריד. וניתוח זה לא הוקוס פוקוס. עובדים קשה על הירידה
    תוכלי ליצור עימי קשר טלפוני ואנסה להיות לך לעזר.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש אנדקציה

פרופ` אחמד מחג`נה
    10/03/2010

לדעתי אין בעיה ויש לך אנדקציה לניתוח. כמו שהזכירה ADI כדאי לך לשמוע עוד דיעה לגבי ניתוחים אחרים. שיהיה לך בהצלחהלעבור את הועדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו