המרכז באיכילוב

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• המרכז באיכילוב
    אנונימי
    10/03/2010

אני חייל ולאחר התהלכים השיגרתיים (בדיקה פסיכירטרית + בדיקת ע"י מומחה כירורגי) שאישרו המתאמה לניתוח קיבלתי הסמכתה תקציבית מהצבא לניתוח. מבחינת הצבא ממש לא איכפת לו לאיזה מרכז לשלוח אותי זה 100% מבחירתי. כרגע קיבלתי הסמכתה לאיכילוב אבל אני באמת לא יודע הרבה דברים
    1. מה ההליך מעכשיו? אני מתקשר לאיכלוב לקבוע פגישה עם מי? רופא כירורגי כללי או שיש משהו ספציפי
    2.איזה מרכזים יש מארץ? מישהו מיפה עבר ניתוח ניתוח שרוול קיבה שזה מה שלפי מה ששמעתי מהמלצת הדאיטנית שלי שהוא חדיש ובגלל שאין פגיעה בכניסה וביציאה של הקיבה הפגיעה בקיבה קטנה יותר אבל אני כמובן לא מומחה או משהו ולכן השמח להגיעה למרכז שיכול להציע לי את כל האפשרויות הניתנות קיום.

תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המרכז באיכילוב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי יניב

ליאור
    10/03/2010

קיימים 3 סוגי ניתוחים : טבעת , שרוול ומעקף קיבה .
    מומלץ לפנות לרופא שמנתח את כל הסוגי ניתוחים , שיסביר לך עליהם בהרחבה , ולפי הרגלי האכילה שלך וההיסטוריה הבריאותית יתאים וימליץ לך על ניתוח.
    בתשובה שלי לרוזי יש הסבר קצר על ההבדל בין ניתוח שרוול ומעקף - אם יהיו לך עוד שאלות אשמח לעזור.
    בקשר למרכזים - יש את הבתי חולים הציבוריים שנראה לי שבכולם או ברובם מבצעים את הניתוחים, ויש את המרכזים הפרטיים - תלוי במה שיאשרו לך כחייל.
    בהצלחה ותרגיש חופשי לשאול
    ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ליאור

אנונימי
    10/03/2010

כמובן בקשר לניתוח זה יהיה מול הרופא והחלטתו, לי עשה רושם השרוול כניתוח יעיל וטוב אבל את הכול אפשר לשנות.
    בנוגע למרכזים הרפואים, אני בספק שהצבא ישאר לי מרכזים פרטיים כמו אסותא או המדיקל סנטר בהרצליה, לי בעיקר חושב שהמרכז שאני יפנה עלו יוכל להציא לי את כל שלושת הניתוחים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור לאן ההפניה

שולה זק
    10/03/2010

שלום יניב,
    אני חושבת שבהחלט אתה יכול לפנות לצבא ולברר להיכן אתה יכול לפנות על מנת לעבור את הניתוח.
    באיכילוב, אסף הרופא, בילינסון, תל השומר, וולפסון הכירורגים מבצעים את שלושת הניתוחים.
    רצוי לברר היכן התור יותר קצר מבחינתך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרכזי מצוינות

פרופ` אחמד מחג`נה
    10/03/2010

שולה לא הזכירה את המרכזים בצפון שיש גם כאלו וטובים. אולי בגלל שהזכרת את אכילוב אז הניחה שאתה מהמרכז.
    שיהיה לך בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אנונימי
    11/03/2010

אני גר בנתניה ככה שאזור ת"א או אזור חיפה זה מאוד דומה מבחינתי.

אני מבחינתי חשוב לי כמו שאמרתי שהמרכז הרפואי יכול לבצע את כל האפשרויות הניתוחיות
    ושזמני ההמתנה לא יהיו בשמים, בסופו של דבר יש לי עוד שרות צבאי להמשיך לאחר הניתוח ולאחר ההחלמה ולא ההיתי רוצה לגרור את זה שנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבלת התחייבות

שולה זק
    11/03/2010

כפי שאמרתי לך חשוב לבדוק עם הצבא לאן אתה מקבל התחייבות. אתה יכול מנתניה להגיע גם לחיפה וכפי שדר' מחג'נה ציין בחיפה יש מרכזים מעולים: רמב"ם, בני ציון, כרמל.
    לאחר שתקבל את התשובה מהצבא תבחר לך מקם שבו מבצעים את כל סוגי הניתוח וזמן ההמתנה סביר.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרוול במדים

פרופ` אחמד מחג`נה
    11/03/2010

רק השבוע ניתחתי מישהי מנתניה. הצבא מאשר הפניות לרמב"ם כך שאם תבחר בנו אשמח לעזור
    בכל מקרה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו