מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שבוע טוב ומבורך לתהל וריקי.....שולי13/03/2010
אני מאוד שמחה שהצלחתי לעודד אתכן ולו במעט.......
אני מאחלת לכן הצלחה רבה......שיעבור בשלום ובקלות.....תחשבו חיובי וכך יהיה!!
ההחלמה קלה והכאבים ממש לא נוראים....אני לא לקחתי אפילו פעם אחת משכך כאבים.....
נותחתי ביום שני והשתחררתי ביום רביעי.... חזרתי הביתה ל - 3 ילדים שיהיו בריאים.......הגדול בן 5 וחצי הבן השני 3 וחצי והקטנה בת 7 חודשים......אפשר להגיד שחזרתי לתיפקוד מלא מיד מרגע השיחרור....כמובן שהיתה לי עזרה בעיקר עם התינוקת כי אסור היה לי להרים אותה......חוץ מזה נכנסתי מיד לשיגרה שלי....וטוב שכך!!!!
מאחלת לכן שתתעוררו ב"ה לחיים חדשים, בריאים, שמחים ומלאי אנרגיה ואושר...........
המון המון בהצלחה.....
ושבוע טוב........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש נהדר
רוזי13/03/2010איזה ניתוח עשיתי אני ניכנסת ביום ג בלחץ נורא ובלי משכך כאבים יפה מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העידוד
תהל14/03/2010שולי יקרה, תודה גדולה על העידוד!
את היית במקום הזה וודאי יודעת כמה אי הוודאות והחששות מתסכלים.
גם לי יש בת קטנה ואני מקווה שאוכל לתפקד ולטפל בה עם שובי.
כמה שקלת לפני הניתוח אם יורשה לי :) ?
שבוע נפלא ובהצלחה בחייך החדשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי...
שולי14/03/2010שקלתי 107 ק"ג.......גובה 1.60 ......
היום בבוקר נשקלתי ומשקלי הוא 95 ....נכון להיום 12- ק"ג בתקווה שעד סוף החודש אחליף קידומת בשנית....ונרד גם מהתשעים....ב"ה!!!!!!
שיהיה לך בהצלחה......קחי את הכל בקלות וגם אם יכאב ואפילו קצת......זה שווה את הכל!!!!
תעדכני ותשתפי בהמשך.....
שבוע טוב ומבורך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)