מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- גם לי יש תאריךדןדן14/03/2010
גם לי יש כבר תאריך לניתוח שרוול ב-22 ליוני, בחרתי בתאריך זה כי אני מורה ולא רוצה שהכל יפול על ימי הלימודים, אותי מעניין היום שאחרי, יותר נכון מה קורה בשבוע -שבועיים שלאחר הניתוח , ההסתגלות... אני שומעת פה על חששות ועל הנשמות הטהורות באמת בלי ציניות שמרגיעות, האם יש כאלה שלא מרוצים? האם נותנים לקולם להשמע?
האם אפשר לבבקש שגודל הקיבה לא יהיה 20 אחוז אלא 40 אחוז?
מתי צריך לפנות למרדים?
ולמה הסיכות עולות כל-כך הרבה כסף???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דןדן
ליאור14/03/2010חששות תמיד יש , וטוב שכך - צריכים לדעת לקראת מה הולכים ואם את חוששת סימן שאת מוכנה ...
ההסתגלות מאוד אישית , כל אחד מחלים ומתאושש אחרת מהניתוח - יש כאלה שאין להם כאבים , יש כאלה שיש.
במידה ויש משתמשים במשככים רגילים ולרוב זה עוזר.
השבועיים שאחרי הניתוח מתאפיינים בעיקר בתשישות- בשבועים האלה את על כלכלה נוזלית - הגוף שהיה רגיל לאלפי קלוריות ליום מקבל אחוזים קטנים מזה, וזה מתבטא בעיקר בעייפות. אצל חלק יכול להיות גם גם מצב רוח- המצב רוח משתפר אחרי השקילה הראשונה...
בקשר לנפח הקיבה - מציע לך להתייעץ עם המנתח ,קחי בשחשבון שהקיבה עוד מתרחבת קצת אז לא יודע אם זה כל כך מומלץ , אבל זה לשיקולך (ושיקולו של המנתח כמובן ) .
המרדים - אם את עוברת את הניתוח בבית חולים ציבורי סביר להניח שתפגשי אותו ביום הניתוח , במרכזים הפרטיים בדרך כלל נפגשים איתו קצת לפני הניתוח - בטח יעדכנו אותך.
הסיכות אכן יקרות -בבתי חולים ציבוריים לא משלמים עליהן !!! במרכזים אחרים יש החזרים תלוי בסוג הביטוח הרפואי שלך וביטוחים פרטיים שיש לך.
את בדרך הנכונה , יש לך זמן להמשיך להתכוננן ואני בטוח שבשנת הלימודים הבאה תהיי מורה רזה ושמחה יותר .
אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור .
יום טוב ושבוע נפלא
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות לשאלותיך
שולה זק14/03/2010לכל אחד יש כאן במה להשמיע את דברו . כך שאם לא היו לקוחות "לא מרוצים" אולי אין כאלה.
כפי שחוזר כאן כמעט בכל תשובה, ההחלמה היא מאוד אישית, אבל בכללי מהירה. לא לשכוח שזה בכל זאת ניתוח - הרדמה ופעולה פולשנית. הגוף עובר סטרס. ביומיים הראשונים לאחר הניתוח חלשים ולא מרגישים ב"היי" , אך ההתאוששות היא מהירה, יורדים מהמיטה, מתחילים לשתות וההרגשה שהנה זה עבר כבר מוסיף 50 אחוז להחלמה.
הסיכות יקרות נכון - גם את הופכת להות יקרה :) כי הסיכות הן מטיטניום, שזו מתכת יקרה.
לגבי גודל הכיס, על זה את צריכה לדון עם המנתח. עד כמה שידוע לי פאוג' גדול לא אפקטיבי בעתיד.
מכל השיחות שעלו כאן ומפגישות שלי עם מנותחי שרוול, כולם מרוצים מגודל הקיבה ולא חשים רעב או בעיות אכילה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)