מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מחר הוא היום הגדלרוזי14/03/2010
חברים מחר מתאשפזת מתרגשת אספר לכם שאחזור הולכת עכיו לבחור סוייטה למחר שבוע טוב נקווב לטוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה גדולה יקירתי!
תהל14/03/2010המון הצלחה, שהניתוח יחלוף במהירות ובקלות ושההחלמה תהיה פשוטה ביותר.
שוב בהצלחה, מחזיקה לך אצבעות... כשאת תחזרי יכול להיות שאני כבר לא אהיה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה מלולה
לולה14/03/2010היי רוזי !כותבת לך לולה רק אני יודעת מה עובר עלייך בשעות האלה. אבל את אמיצה .נחושה ,והולכת על זה .חושבת על הטוב שהכל יגמר בטוב ובעוד נכמה חודשים החיים יראו אחרת.לפני 19 שנים עברתי את הניתוח הראשון שלי שהיה ''פרימיטיבי'' בהשוואה לניתוחים של היום,
הוא היה ארוך ,קשה ומסוכן.אבל אני מודה לאל ,לרופא שניתח אותי ולעצמי כי במשך 17 שנה חייתי חיים בריאים,שפויים ,ואיכותיים.שקלתי 67 ק''ג ובזכות הניתוח הצלחתי בחיי הפרטיים,והמיקצועיים.
עשי זאת
בהצלחה! בהצלחה! בהצלחה!
לולה
כתבי בפורום אחרי הניתוח אולי נדבר טלפונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לולה
רוזי14/03/2010חזרתי עכשיו מהבית חולים
ואני מחר שוב
יום ג הניתוח לחוצה ומופחדת מהכול תודה על העידוד שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחחחחחחחחה!!!!!!!
שולי14/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוזי
ריקי14/03/2010בהצלחה מאמיי יהיה בסדר אל דאגה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלריקי מחכה לך בסדנא מחר
רוזי14/03/2010היי מה קורה איתך אצעד מחר יהיה מוכן
לי בסדר מחכה לעצמי וגם לך עוד לא הכנתי תיק ניכנסתי לתרדמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)