מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- סיכום בינייםליאור14/03/2010
השבוע חגגתי חצי שנה לניתוח.
החלטתי לשתף - מעין סיכום ביניים:
נותחתי בתחילת ספטמבר באסותא , ע"י דר מחגנה .
בתחילת התהליך ( בבדיקות ) שקלתי 141.5 ירדתי כמה ק"ג שעלו בחזרה עד הניתוח,וביום שהשתחררתי מבית החולים שקלתי 140.
היום , חצי שנה אחרי, עומד (תקוע לראשונה כבר שבועיים ) על 101.5 אבל
מבטיח לרדת למשקל דו ספרתי תוך שבוע שבועיים, ומקווה עד הקיץ להגיע למשקל היעד - כ80 ק"ג.
בפורום אחר אני נקרא "בדרך למדיום" כי זה מה שהחלטתי בתחלית התהליך.היום אני באמת בדרך למדיום : מ5XL עברתי ל XL\XXL ומכנסיים מ56-58 ל 46-48.
לראשונה אחרי הרבה שנים אני לא נגעל כשמביט במראה , מחייך הרבה ומרגיש מצויין.
דברים שהיו קשים עד בלתי אפשריים כמו הליכה , ריצה , רכיבת אופניים , קשירת שרוכים ישיבה רגל על רגל ועוד , הפכו להיות פשוטים ורגילים.
אני מרגיש מצויין הן מבחינה נפשית והן מבחינה פיזית ונהנה כל יום מחדש מהשינוי.
אם יש למישהו התלבטות בקשר לניתוח , חששות ופחדים , ממליץ בחום להתגבר על הכל וללכת על זה .זה שינה את חיי ובטוח שימשיך לשנות
בהצלחה לכולם
יום טוב ושבוע נפלא
ליאור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד
שולה זק14/03/2010כל הכבוד ליאור להישג האישי.
וכל הכבוד על פעילותך בפורום, על תרומתך הרבה בתשובותיך המפורטות והמקיפות, על נועם הליכותיך ועל הרגישות הרבה שאתה מגלה לכל אחד ואחת.
יישר כח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאור
ריקי14/03/2010כל הכבודד אני מצדיעה לך .ועל הידע הרב שיש לך ועל החיזוק שאתה נותן כאן לכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדי שולה
ליאור14/03/2010תפסיקי שולה - אני מסמיק :-)
תודה תודה לכולם.
שמח ונהנה לעזור ולחלוק .
בהצלחה לכולם
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאור
רוזי14/03/2010לא יצא לנו לשוחח אני קוראת את הדברים שלך שמחה בשבלך שירדת ההתמודדות לא קלה אבל קטן עליך אני יכנסת ביום ג לניתוח מתרגשת מאוד זה טבעי שיהיה לך שבוע טוב והמון הצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור היקר!
תהל15/03/2010התרגשתי מאד לקרוא את דבריך... בהחלט שינוי וחיים חדשים אתה חווה. אני מדמיינת את התחושה לעמוד מול המראה ולעקוב אחרי השינויים הגופניים.... נראה לי שזה מרגש לא פחות מאשר ללדת תינוק :) (בטח אתה לא מבין מהי כוונתי :).
כייף לקרוא את תגובותיך המעודדות בפורום, ולהנות מהתמיכה והחיזוקים שאתה מרעיף על החברים פה... כל אחד בנקודה שהוא נמצא בה כרגע.
למזלי הרב, נחשפתי לפורום הזה לפני כמה חודשים... כשידעתי שאני רוצה ניתוח, אך לא ידעתי עד כמה והאם אני באמת מוכנה לכך. התגובות שלך, של ד"ר מחאג'נה, של שולי, ושאר החברים המקסימים הראו לי שזה אפשרי ואפילו מומלץ... ביום ו' הקרוב בע"ה אני נכנסת לניתוח... מלאת התרגשות אך יודעת שזה הדבר הנכון עבורי!
תודה על הכל ובהצלחה גדולה בהמשך ו... מזל טוב! חצי שנה זה חצי יום הולדת, לא?!
וטהל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תהל
ליאור15/03/2010שמח שעזרתי :-)
מחכה שתחזרי אחרי הניתוח לספר שהכל בסדר ואיך את מרגישה
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלך מחיל אל חיל
דןדן15/03/2010קודם כל תודה רבה על התשובות העינייניות והתמיכה, והלואי שתגיע במהירה למטרה שלך.
השאלה שלי האם חודשיים של חופש הם זמן מספיק להסתגלות לצורת האכילה החדשה,?
האם אין שינוי באישיות? האם אשאר אותה שמנה ושמחה שהייתי קודם רק בממדים יותר מוקטנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דןדן
ליאור15/03/2010חודשיים זה המון זמן.
קחי בחשבון שלמעטים יש את ההזדמנות של חודשיים חופש להסתגל .מסתגלים לזה מאוד מהר , ומומצלץ מאוד לעשות את זה בלווי דיאטנית או קבוצות .
מבחינת שינויים - ברור שהשינוי הוא לא פיזי בלבד.
אני לא יודע אם האישיות משתנה , אבל ההרגשה משתנה , הביטחון העצמי ישתנה - פתאום שמתי לב שההליכה שלי זקופה יותר , הישיבה זקופה, כבר לא יושב מכופף בניסיון לההסתיר את הכרס ולדאוג שהחולצה לא עלתה ...
הייתי לא מזמן בראיון עבודה והופתעתי מעצמי איך התנהגתי בראיון - ישיבה , דיבור , ביטחון ועוד .
אני בטוח שזה קשור לניתוח ולירידה במשקל .לצערי כל זה לא עזר ולא קיבלתי את התפקיד אבל שטויות :-)
יש עוד אין סוף דוגמאות , אבל לא אקלקל לך - חכי ותראי :-)
בהצלחה ויום טוב
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו ! איזה יופי !
מיכל אור07/04/2010היי ליאור,
איזה יופי! שמחה מאד בשבילך.
מאד עוזר ומעודד שאתה משתף לגבי התהליך שלך.
בהצלחה במציאת עבודה
(-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור
פלדלר יוסי09/04/2010היי ליאור
מה הטלפון שלך<* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יוסי
שולה זק09/04/2010תוכל לצלצלאלי ואתן לך מספר של ליאור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יוסי
ליאור09/04/2010ביקשו ממני לא למסור פה את הטלפון שלי .
תוכל להשאיר פה טלפון או מייל ואצור איתך קשר , או שתוכל ליצור קשר עם שולה והיא תתן לך את הפרטים שלי .
אשמח לשוחח איתך ולעזור
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור
יוסי פלדלר15/04/2010היי טלפון שלי
0546898871
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)