מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חודשיים וחצי לאחר ניתוח טבעת-מיואשתאורית15/03/2010
אני חודשיים וחצי לאחר ניתוח טבעת, מרגישה מעולה מבחינה רפואית החלמה מהירה, לא מקיאה (כמעט בכלל), אבל, לא יורדת במשקל למעט 5 ק"ג ראשונים שירדו. סגרתי לאחר חודש סגירה ראשונה (4)ובעוד כ- שבועיים אסגור עוד, ציפיתי ליותר.
כמויות המזון שאני אוכלת ירדו כמעט בחצי.
אני מקווה שאחרי הסגירה הבאה ארגיש את הירידה (אמרתי זאת גם בסגירה קודמת)
זה הגיוני שלא ארד לאחר ניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אורית
ליאור15/03/2010אני לא מנותח טבעת אבל אנסה לעזור :
את צריכה לזכור שהירידה היא מאוד אינדיבידואלית - כל אחד בקצב שלו ויש אינסוף פרמטרים שמשפיעים על זה :
את אומרת שהכמויות ירדו לחצי - זה כבר טוב , השאלה היא מה את אוכלת כרגע והאם זה עדיין יותר מידי: אפשר לאכול מעט מאוד מבחינה כמותית אבל הערך הקלורי יהיה מאוד גבוה ואז לא עשינו כלום...
את נפגשת עם דיאטנית ? אם לא כדאי מאוד , ועדיף אחת שמתמחה במנותחי טבעת .
דבר נוסף שכמובן משפיע הוא פעילות גופנית - את עושה ?
איך את מרגישה עם הסגירה הנוכחית ? מרגישה "חופשיה " מידי ? מקיאה ?
אולי באמת אחרי הסגירה הבאה תתחיל הירידה הגדולה יותר בנתיים ממליץ "לעזור" ע"י פעילות גופנית .
לכל אחד יש עצירה בירידה - צריך להתמיד ולא להתייאש .
מקווה שעזרתי קצת
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אורית
שולה זק15/03/2010ליאור אכן כיסה כמעט את כל הכיוונים במתן תשובתו.
לא ציינת מה היה ה - BMI ההתחלתי שלך לפני הניתוח. הירידה היא יחסית למסת הגוף.
כידוע לך מנותח טבעת צריך המון משמעת עצמית ושיתוף פעולה על מנת לשנות הרגלי אכילה.
חשוב ביותר לפנות לדיאטנית לקבל תפריט מאוזן על פי הכמויות שאת יכולה לאכול.
אני שמחה לשמוע שאת לא מקיאה ומרגישה טוב.
זה שאת אוכלת כמויות קטנות , חצי ממה שאכלת - אני מקווה שזה לא לכיוון המתוקים.
המוטו שלי - בשביל לרזות צריך לעבוד והעבודה לא קלה:
1. לשנות לחלוטין הרגלי אכילה
2. לשלב פעילות גופנית
3. להפעיל שיקול דעת מה מכניסים לפה.
כולי תקווה שאת בדרך הנכונה והתוצאות לא יאחרו להגיע .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובות המהירות
אורית15/03/2010ה BMI שלי לפני הניתוח היה 42.2 , אני לא מכורה למתוקים כמעט ולא צורכת מתוק, אני אכן מקווה להתחיל לראות שינוי משמעותי בהמשך.
ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעיקר יש ירידה
שולה זק15/03/2010עם BMI 42.2 הירידה שלך מעט איטית.
לא מספיק לחכות לסגירה הבאה, עליך לפנות לדיאטנית ולקבל ממנה תפריט המתאים לך.
יתכן שאת אמנם אוכלת מעט וכמויות מזעריות, אך עתירי קלוריות וכתוצאה מכך את לא יורדת במשקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)