מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אכילה כפייתיתגדי10/04/2007
אני סובלת מאכילה כפייתית כבר שנים עד שהיום כבר הגעתי למשקל מעל 130 קילו.
עברתי את כל הדיאטות בעולם. כמו-כן, טיפול פרטני, קבוצתי, דיאטנית של הםרעות אכילה וכן הלאה והכן הלאה.
כיום אני מרגיש שאני על הקצה של התהום. ברור לי שאני בתהליך של "התאבדות" איטית. אני חייב לצאת מהמצב הזה.
פניתי למרפאה הפסיכאטרית בהדסה עין כרם והם שמו איותי במהתנה אני הייתי רוצה לדעת אם יש לך כיווני חשיבה נוספים הכוללים בין היתר מסגרות שדל אשפוז בבתי חולים או במרכזים טיפוליים פרטיים להפרעות אכילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתרון אפשרי לבעיית ההשמנה
שולה זק10/04/2007שלום גדי
תודה שפנית אלינו ואני מקווה שנוכל לעזור לך להתמודד עם ההשמנה והאכילה הלא מבוקרת
ציינת משקל ולא ציינת גובה (נתון חיוני).
לאחרונה הוקמה עמותה ששמה לה למטרה להעלות את המודעות בנושא ההשמנה הקיצונית/חולנית ולעזור למי שסובל מהמחלה (כן השמנת יתר קיצונית היא מחלה) .
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמת יתר והפרעת אכילה
מיכל22/04/2007שלום, אני לא יודעת מדוע "גי" בחר להעתיק את ההודעה שלי שפירסמתי בפורום אחר כמעט מילה במילה. אפשר לשים לב שלעיתים הוא שכח אף לשנות מנקבה לזכר. אני רואה בזה טעם נפגם שאני פונה לקבל עזרה ומישהו לוקח את זה לעצמו.
אני מקווה שזה עזר לך
למרות זאת אני הייתי רוצה לבקש כאן עזרה. אולי יש לכם רעיונות או מחשבות לגבי מסגרות אשפוז אפשריות- בין אם בבתי חולים ובין אם במסגרות פרטיות??
אני בת 29 עם BMI של מעל 52. ניתוח אינו אופציה מבלינתי וזאת משום שאני סובלת ממחלץ קרוהן (כן אני יודעת שזה נשמע מוזר).
אני נואשת- קשה לי ואני תוהה מה צריך לקרות לי על מנת שיקדמו אותי ברשימת ההמתנה בהדסה על אף ניסיונות טיפוליים קודמים שלי.
תודה@* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)