היום הגיע הערב ירד ואני בבית

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• היום הגיע הערב ירד ואני בבית
    יניב
    17/03/2010

סוף סוף שוחררתי ,כמה התגעגעתי לקטנה שלי .
    עכשיו רישמית אני משורוול אבל יש לי המון שאלות מסתבר

קודם השאלות לרופא הכי בעולם ד"ר מחג'נה

אמרת לי שאני יכול וצריך להוריד את התפרים מוקדם יותר כדיי שלא ייווצר שוב זיהום
    מתיי להוריד ואיפה או לחכות לסוף החודש ולבוא אליך לביקורת?

אם להוריד לפני האם עדיין לבוא לביקורת?

האם יש ביקורות תקופתיות אצלך בסגנון של מעקב ירידה במשקל ודרישת שלום או שמעכשיו זה מול הדיאטנית שלי?

וכעת לוותיקים

ראשית לשולה תודה גדולה על העזרה הראשונית בהכוונה לד"ר מחג'נה ובהחלט סגרתי את פרק הניתוחים ליובל הקרוב (אוליי משהו קוסמטי-נקווה שלא נצתרך)

אמרו לי שצריך לשתות כל חצי שעה חצי כוס מיים ובסך הכל 10 כוסות מיים ביום לפחות

כשאומרים לאכול במהלך היום כיצד יודעים כמה לאכול מתיי להפסיק?
    ממה כדאי להתחיל ובאיזו כמות מומלץ להתחיל כדיי לא להרגיש מועקה?

זה לשלב הזה
    תודה לכולם על התגובות
    ובהצלחה לריקי ולאהרון

ושוב תודה רבה לצוות המקסים של רמב"ם ובראשם הד"ר מחג'נה הגדול מכולם

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמחה בשבילך, בהצלחה!

תהל
    17/03/2010

משמח לקרוא שחזרת הבייתה ואת אחרי הניתוח.
    אני מאחלת לך מכל הלב בהצלחה בהסתגלות לאורח החיים החדש, שתדע להנות מהשינויים החלים בך ושתקבל את הימים הטובים ואלו שפחות באהבה.
    אני עתידה להינתח ביום ו' הקרוב בע"ה... מתרגשת מאד ומחכה להיות אחרי ולחזור הבייתה, גם כן בשביל הקטנה שלי.
    בהצלחה גדולה ותודה על העדכון החם מהתנור (שמנים חושבים במושגים של אוכל חחח) מהשרשור הקודם.
    :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יניב

ליאור
    18/03/2010

טוב שאתה בבית.
    את הסיכות אפשר להוריד בקופת החולים שלך - בדרך כלל אחרי כשבוע , אבל חכה להוראות מדר' מחגנה .
    המעקב משקל הוא אצל הדיאטנית -ניפגשת כבר עם דיאטנית ?
    חשוב וכדאי לשתות הרבה - בהתחלה קצת קשה : כוס ששתית עד עכשיו בלגימה אחת תיגמר עכשיו תוך חצי שעה - קח איתך כל הזמן בקבוק או כוס מים וכל הזמן בלגימות קטנות מאוד .בשלב הזה , של מיד אחרי הניתוח ממליץ בחום על קרטיבים : בשורה תחתונה זה נוזלים , עושה טוב ולא נורא מבחינה קלורית .
    אותו דבר לגבי אוכל :
    לאכול לאט לאט , להמתין קצת בין ביס לביס אפשר לעשות הפסקה קטנה ולהמשיך.
    בשלב הראשון מתחילים מנוזלים : מים \ מיצים , מרק צח ומעדנים .בהמשך תוסיף לאט לאט גבינות , פירה , ירקות מרוסקים וכו'.
    כשאתה אוכל לאט לאט , עם הפסקות בין הביסים אתה בדר"כ תרגיש מתי את שבע ומתי צריך להפסיק .
    יש פה המון תהליך של למידה עצמית על הגוף שלך ותראה לבד מה עושה לך טוב ומה לא ואותו דבר לגבי כמויות .
    כדאי לשבת על תפריט מאוזן ומגוון לפי שלבים עם דיאטנית.
    אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור לך פה או בטלפון.
    המון בהצלחה
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ליאור

יניב
    18/03/2010

תודה על התשובה
    נפגשתי עם דיאטנית בבית החולים יום לאחר הניתוח והיא נתנה לי תוכנית לחודש הקרוב
    האמת היא שהייתי מטושטש ולא ממש זוכר מה היא אמרה אבל עכשיו שאתה כותב אני מתחיל להיזכר :) היום אני הולך לקופת חולים למסור את מכתב השחרור ואבקש הפנייה לדיאטנית

קצת חבל לי שאין ביקורות תקופתיות אצל מחג'נה אבל אני בטוח שמה שהוא עשה ילווה אותי לטובה כל חיי

היום נשקלתי ולשמחתי כל מה שעלה ב3 חודשים האחרונים לאחר הוצאת הטבעת והחגיגות על הולדת ביתי הבכורה ירד 5 ק"ג ב3 ימים

טיפה בים אבל טיפה ועוד טיפה זה מה שיביא את הגל הגדול שעליו ניתן לרכוב כל החיים

בהצלחה לכולנו ותודה לך ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חתונה קטולית

פרופ` אחמד מחג`נה
    18/03/2010

יש לך טעות חמורה!!!!!!
    אם לא אכפת לך בזה שעברת אצלי את הניתוח יש בנינו חתונה קטולית וזה אומר שאני רואה אותך שבועיים לאחר הניתוח, חודשיים לאחר מכן, כל שלושה חודשים בשנה הראשונה וכל חצי שנה להרבה מאוד שנים. ואני מאוד מתעקש על המפגשים האלו. אז תתכונן.
    לגבי הסיכות תוכל להוציא אותם בתחילת השבוע הבא בקופ"ח.
    שמחתי מאוד לעזור לך ושיהיה לך הרבה מאוד הצלחה בדרך הנכונה שבחרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר מחאג'נה- ברוך הבא למשפחה:)

יניב
    18/03/2010

כמו שאומרים אצלנו במשפחה

קודם כל אני חושב שהבנת אותי לא נכון שאלתי מתוך רצון וצורך בדמות מקצועית שתעקוב אחריי

אז אם חתונה קתולית אז זה משמח אותי מאוד לדעת שזה לא רק הניתוח וזהו

באמת שזו התשובה שהייתי זקוק לה ועכשיו אני מבין למה התעקשתי להתנתח אצלך

אז ביום שני אלך להוריד את התפרים זה יוצא שבוע אחריי

ובסוף החודש נתראה בפעם הראשונה לביקורת

העלית לי חיוך על השפתיים עכשיו :)

חוץ מזה אני שמח לספר שהיום שתיתי המון מיים ותה ואכלתי במהלך היום 2 גביעי מעדן וחצי גביע קוטג

הלך לא רע בכלל

אם כי יש צרבות ואני לא בטוח אם זה מהגז

מתיי אוכל לבלוע כדור לוסק? היום פתחתי קפסולה לכוס מיים נקווה שיעזור

זהו בינתיים

בהערכה רבה

יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר מחאג'נה- ברוך הבא למשפחה:)

יניב
    18/03/2010

כמו שאומרים אצלנו במשפחה

קודם כל אני חושב שהבנת אותי לא נכון שאלתי מתוך רצון וצורך בדמות מקצועית שתעקוב אחריי

אז אם חתונה קתולית אז זה משמח אותי מאוד לדעת שזה לא רק הניתוח וזהו

באמת שזו התשובה שהייתי זקוק לה ועכשיו אני מבין למה התעקשתי להתנתח אצלך

אז ביום שני אלך להוריד את התפרים זה יוצא שבוע אחריי

ובסוף החודש נתראה בפעם הראשונה לביקורת

העלית לי חיוך על השפתיים עכשיו :)

חוץ מזה אני שמח לספר שהיום שתיתי המון מיים ותה ואכלתי במהלך היום 2 גביעי מעדן וחצי גביע קוטג

הלך לא רע בכלל

אם כי יש צרבות ואני לא בטוח אם זה מהגז

מתיי אוכל לבלוע כדור לוסק? היום פתחתי קפסולה לכוס מיים נקווה שיעזור

זהו בינתיים

בהערכה רבה

יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר אחמד מחגדה

ריקי
    19/03/2010

אתה כזה מקסיםם. כיף לראות איך אתה מתיחס לכל אחד ואחד.גם אם הם לא המטופלים שלך.אולי תבוא לוולפסון ב 6.4 לנתח אותי.חחחחחח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר אחמד מחאגדה

ריקי
    19/03/2010

אתה כזה מקסיםם. כיף לראות איך אתה מתיחס לכל אחד ואחד.גם אם הם לא המטופלים שלך.אולי תבוא לוולפסון ב 6.4 לנתח אותי.חחחחחח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה יניב

ריקי
    18/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו