ד"ר מחג'נה...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ד"ר מחג'נה...
    ADI
    18/03/2010

אחרי שלצערי נאלצתי לדחות את הניתוח יצא לי לדבר עם כמה אנשים שהעלו בי קצת חששות ויש לי שתי שאלות...
    הבנתי שההצלחה של הניתוח תלויה באם משתמשים בבוג'י קטן ובכמה מורידים מהפונדוס... מה בעצם זה אומר?!
    ואיך בעצם נעצרת הירידה במשקל כשמגיעים למשקל היעד? כמה אנשים שנותחו אמרו לי כי אינם מפסיקים לרדת במשקל עד כדי מצב של להגיע לתת משקל..

(ועוד שאלה אחרונה כדי לא להפריע לך בפלאפון..אתה מנתח בשבוע הבא באסותא?)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר מחג'נה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוגי בשרוול

פרופ` אחמד מחג`נה
    19/03/2010

ADI שלום. משתתף בצערך. תחזיקי מעמד
    לגבי הבוגי - בד"כ זה נע סביב ה - 40 פרינש. ולגבי האנטרום משאירים בין 2 ס"מ מהפילורוס עד 6 ס"מ. בד"כ אני מתאים את הגדלים הללו לפי החולה. אם יש צרבות ממומלץ להשאיר יותר אנטרום וגם ב BMI לא גדול.
    אין דבר כזה שהמנותח יורד במשקל עד אין סוף. בד"כ לאחר שרוול יורדים 70-80% מהעודף ונעצרים. חשוב מאוד להקפיד על מעקב טוב של המנתח והדיאטאנית ע"מ לקבל את התוצאות הכי רצויות.

לגבי אסותא אני מנתח השבוע הבא ביום רביעי וביום ששי.
    את לא מפריעה שאת מתקשרת
    להתראות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר מחג'דה שלום,

עידית
    22/04/2010

עשיתי את כל הבדקות ועברתי את הועדה של מכבי.מעוניינת בניתוח שרוול.
    שתי שאלות:
    א. האם אתה עובד עם קופת חולים מכבי?
    ב. איך ניתן לקבוע אצלך ניתוח?
    תודה עידית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום עירית

שולה זק
    23/04/2010

דר' מחג'נה עובד ען מכבי, מנתח באסותא לב המפרץ. את יכולה לצלצל אליו ולברר איתו את הפרוצדורה. אחרי יום ראשון מאחר והוא בחו"ל.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה.

עידית
    23/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקבוע תור

פרופ` אחמד מחג`נה
    26/04/2010

צריכה לקבוע תור ליום רביעי אחר צהריים בבית חולים אסותא - חיפה המספר 048810663-4
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו