הניתוח קיצור עם טבעת אשכרה עובד!!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הניתוח קיצור עם טבעת אשכרה עובד!!
    יונתן
    21/03/2010

אחרי חודשיים עם הניתוח,
    כבר הורדתי 20 קילו, ואני מרגיש מצויין!!!
    נשימות סדירות יותר, שינה טובה יותר...
    כל מי שמתלבט, כדאי לו מאוד!
    רציתי לדעת משהו לגבי תוספי ויטמינים.
    כולם אומרים לי שלא בריא העסק הזה שלא אוכלים כמעט כלום..
    אני עם 6 וחצי סיסי אם זה אומר משהו למישהו..
    ואני לא אוכל כמעט כלום. חלק מהזמן כי אני בוחר וחלק מהזמן זה כי אני לא יכול.
    ישנה אפשרות לקבלת תוספי ויטמינים? כי אני גם מרגיש חולשה...
    תודה
    יונתן

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי יהונתן

רוזי
    21/03/2010

כמה אתה שוקל ולמה עשית ככה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוזי

יונתן
    21/03/2010

אני שקלתי 145 לפני הניתוח ועכשיו 126 (בדקתי היום שקילת שבועיים וראיתי שירדתי עוד קצת :) ברור שעדיין יש הרבה -וכשאני אומר הרבה אני מתכוון להמון- להוריד, אני מאושר מכל רגע, ותאמיני לי שזה יעיל למרות כל מי שמתנגד בטענה שזה לא...
    אני סוג של חייב את חיי לאבינוח ולכל מי שהיה אחראי לכך שאבצע את הניתוח.
    חשוב לציין שלמרות המשקל הרב אני גם יחסית גבוה כך ששמעתי ממישהו שכבר אני נראה כמו אחד האדם עם קצת משקל מיותר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למרות שאני מבין שאת עברת את הניתוח

יונתן
    21/03/2010

אני צודק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יהונתן יפה

רוזי
    22/03/2010

אני שקלתי 95 ירדתי 3 קילו ביום ג נותחתי יחסית זה איך אומריםםם בקטנה מחכה לסוף שבוע שמחה שעשיתי אני סכרתית ולכן עשיתי הניתוח צוחקים עלי מי ששומע שעיתי אבל הכול יחסית ליד מי אתה עומד מקווה לירידה ולהיות חטובה חחחח איך אתה מרגיש זה הכי חשוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכילה נכונה

שולה זק
    21/03/2010

ניתוח קיצור קיבה (טבעת, מעקף, שרוול) הם כלי עזר לשינוי הרגלי אכילה ומעבר לאורח חיים בריא ונכון. לא לאכול זו שיטה גרועה ודרך פסולה. צריך ללכת לדיאטנית לקבל ממנה תפריט מאוזן עם כל מרכיבי המזון. לגבי ניתוח טבעת רצוי בשנה הראשונה לעשות כל 3-4 חודשים בדיקות דם ורק במקרה ויש חוסר של מרכיב כלשהוא, יש לקחת תוסף.
    בניתוח מעקף צריך לקחת כל הזמן תוספי מזון. בניתוח שרוול בחודשים הראשונים בלבד לאחר הניתוח .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה שולה! אבל יש לי עוד שאלה

יונתן
    21/03/2010

אני ביצעתי את הניתוח לקיצור עם טבעת.
    זה בלתי אפשרי כ"כ לאכול מה שהרופאה אומרת לי.
    אבל עצתך לגבי הבדיקות דם מתקבלת בברכה תודה:)
    כבר מחר אקבע תור... ומה את ממליצה לגבי התפריט בעצמך? אשמח לשמוע...
    אגב, את הסיפור שלך קראתי בעלון הסבר במחלקה הכירוגית בסורוקה בקדם הניתוח...
    מעורר קנאה אני חייב לציין :)
    תודה רבה על העצות הרבות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבים לאכול

שולה זק
    21/03/2010

צריך להיות ברור דבר אחד - הניתוח לא בא למנוע מאיתנו אוכל אלא לעזור לנו לאכול באופן שפוי.
    לאכול כל 3 שעות כמויות קטנות , ללעוס היטב ולאכול לאט.
    אם אתה לא אוכל, סימן שאתה סגור יותר מידי וזה לא טוב.אמנם ירדת יפה בחודשיים, אבל אני מקבלת הרושם שאינך אוכל כלל וזה גרוע. לא היינו רוצים להגיע לגוף של דוגמן מתפרק.
    אז אנא גש לדיאטנית עשה את הבדיקות הנדרשות ותתחיל לאכול תפריט מאוזן. כל שלוש שעות.
    ואני בטוחה שתגיע לתוצאות חיוביות ותרגיש מצויין
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טבעת

יניב
    21/03/2010

ראשית אני מאחל לך המון הצלחה בדרך החדשה

גם אני נותחתי לפני שמונה שנים אצל אבינוח בטבעת ורזיתי 60 ק"ג
    הייתי סגור על 8 ומאחר והייתי רווק שגר לבד חוסר היכולת לאכול והקאות כדיי לפתוח נתיב לאוכל היו דבר סביר ומקובל .
    עם השנים היחסים החברתיים שלי התעצמו ולבסוף הכרתי את אישתי
    הבעייה היא שכשאתה אוכל ומקיא בארוחת שישי כשיש 14 סועדים או שאתה בעבודה עם עמיתים ופתאום קם לשירותים אפילו לאחר חצי כוס מיים אז ישנם מבטים לא נעימים ולחשושים מביכים
    ואז הריצ והרץ עובדים.
    אתה פותח את הטבעת לפני אירוע או כדיי שתוכל לאכול כי היית סגור ושוכח לסגור ואז חוזר המצב של הרזייה והשמנה עד למצב שאני הגעתי והעליתי 85 אחוז בחזרה

שלא תבין אותי לא נכון אני מאמין בניתוח הרזיה כצעד מציל חיים ודר אבינוח הוא אדם מדהים
    כשנותחתי אצלו הוא בא לבקר באסותא ת"א ב3 לפנות בוקר והוא אדם משעשע ולבבי נדיר ממש

אך כמי שהכיר והסיר בעצמו את הטבעת ונותח בשרוול אני מעט סקפטי לגביי היכולת של בן האדם
    להחזיק מעמד שנים רבות ברמת איכות החיים הירודה ובשגרת ההקאות.

לא ציינת אם אתה מקיא הרבה ,אני הקאתי 3 פעמים ביום גם כשהטבעת הייתה פתוחה לגמרי ומיקומה עד ליום הסרתה היה תקין לחלוטין.

בכל מקרה אני מאחל לך שנים רבות של אושר ובריאות אתה בהחלט בדרך הנכונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יניב, מה הסיבה שלשמה הסרת את הטבעת?

יונתן
    22/03/2010

ההקאות או ההתמודדות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסיבה שהסרתי את הטבעת

יניב
    22/03/2010

ובכן ההתמודדות כמובן בהתחלקות לשני אופני התמודדות אישית וחברתית
    1.התמודדות מול בני המשפחה חברים ועבודה כשאתה מקיא והורס לכולם את התיאבון
    המבטים הברורים או מישהו שקם בהפגנתיות מהשולחן .
    2.התמודדות עם ההקאות וירידה באיכות החיים ובדימוי העצמי עקב ההקאות הממושכות אף אחד לא אוהב אנשים חולים ומי שמקיא תדיר נמשל לחולה
    כמו כן נזקים גופניים בעיקר לשיניים שנהרסו בגלל החומציות שעולה עם ההקאות

אני חושב שזה ממצה את הסיבה להוצאת הטעת אם אתה מוסיף גם עלייה במשקל כי הטבעת הייתה פתוחה בארבע שנים האחרונות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטח שהטבעת עובדת!

אוראל
    22/03/2010

כל הכבוד לך
    אני 5 חודשים מהניתוח ירדתי 34 קילו ..
    אל תישבר ברגעים הקשים הכי חשוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשנות אורח חיים

שולה זק
    23/03/2010

הכי חשוב להתייחס לטבעת ככלי עזר להשיג מטרה.
    להסתגל להרגלי אכילה חדשים, הווה אומר, לאוכל ביסים קטנים ללעוס היטב, לא לשתות יחד עם הארוחה (להקפיד על 20 דקות בין שתיה לאכילה). לאכול כמויות קטנות בתדירות גבוהה (כל 3 שעות בערך). לשלב פעילות גופנית.
    אי אפשר להמשיך לאכול כמו לפני הניתוח . מי שמשכיל לשנות את החשיבה וההתנהלות מצליח ונהנה מהטבעת והתוצאות לאורך זמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו