מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אוףףף.. כל היום אני מבואסת!חלי בוזגלו23/03/2010
ברגע זה כבר הייתי אמורה להיות משרוולת כמו כולכם..
ו- לא זה לא ככה..
לצערי הם דחו לי את הניתוח..
וההזוי הוא..
שאתמול יצאתי לבלות .. וכל בחור שני שהתחיל איתי..
"ואיי איזה סקסית"
"ואיי איזה יפה"
"איזה מזל שנשארו עוטד בנות כמוך שלא שואפות לאנורקסיה"
"ואווו איזה כיף לראות בחורותכמוך"
וכד'....
ואני תוהה..
רגע.. אני דבה.. :)
והכמות חיזורים (מאז ומעולם) הייתה כזו עצומה..
הביטחון העצמי בשמיים..
אז לשם מה אני עושה את הניתוח הזה???????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק בשביל הבריאות שלך
יניב23/03/2010ולא בשביל שום דבר אחר
אני לא יודע בת כמה את או מה הסטטוס שלך
אבל בתור אב לבת 3 חודשים וכמי שנשוי 4 שנים
היה לי ברור תמיד בתקופת רווקותי שבחורות יש בשפע כמו גברים
ולבסוף אמצא את האחת שלי
אבל הבריאות היא הכי חשובה
אם את רוצה להישאר מספיק זמן כדיי לגדל את ילדייך זו הסיבה היחידה לדעתי לעשות את הניתוח
עד לפני מאה שנה שמן היה סמל לשגשוג והצלחה
מי שהיה רזה היה נחשב לעני וחולה
והשמנים היו אלו שהיה להם מספיק לאוכל
כל האצולה האירופאית היו שמנים בעבר
נכון שהיום הכל שונה
אבל גם תוחלת החיים של אותם שמנים הייתה נמוכה
אני לא בא לשכנע אותך זו החלטה שלך ואם דחו לך את הניתוח כנראה יש להם סיבה טובה והמטרה היא לשמור על הבריאות שלך ולקחת מינימום סיכון על הבריאות שלך
אל תדאגי בקשר לגברים מי שיאהב אותך וישא אותך לאישה יהייה זה שיאהב אותך בזכות האישיות שלך ולא בזכות המראה
תזכרי תמיד
כרטיס הביקור שלנו הוא המראה שלנו מי שנמשך לכרטיס הביקור נשאר לבדוק מה יש בפנים
זה לא אומר שהרזים טובים מהשמנים זה רק אומר שיש להם כרטיס ביקור יותר מושך
בסוף זה מי שאת ומה את וזה הכי חשוב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה הזוי?
sivan518023/03/2010למה כל כך קשה להאמין שנמשכים גם לאנשים שמנים? לנשים בכל מקרה, נמשכים הרבה יותר מאשר לגבר שמן - בד"כ זה גורם לסלידה אצל נשים. בכל מקרה, תחשבי למה את הולכת לעשות ניתוח? בשביל הבריאות, עצמך או הסביבה? כשתעני לעצמך תהיי שלמה עם ההחלטה. אני גם לפני הניתוח ללא כל חרטות, רק פחדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת היא שאני עושה את הניתוח כי..
חלי בוזגלו23/03/2010אני מכירה בחורה ששקלה 1450 קילו והיא הייתה הר..
היום היא חצי בן אדם.. והיא ניראת מעולללה..
בגללה אני הולכת לעשות.. כשראיתי אותה.. אמרתי- גם אני רוצה!!
למנזלי אני לא ניראת במשקל שלי..
אנשים נותנים לי 80-90 גג יענו הם מוסיף את הגובה שלי (אני 1.74)
ואני 120..
אימאלללה... מפחיד אותי המחשבה של משקל שהוא 3 מספרים.. זו הסיבה שאני הולכת לעשות ניתוח..
אני בנאדם שההנאה הכי גדולה שלי זה אוכל...
ואני צריכה משהו שיעצור אותי מזה.. להפזסיק לבד לא אצליח :)
ויניב- אני בת 24 רווקה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחלי
יניב23/03/2010עם BMI של כמעט 40 את לא צריכה לחשוב פעמיים
הניתוח שלך הוא ניתוח להצלת חיים של ממש
כי בעוד לא הרבה זמן את עלולה לסבול מלחץ דם סכרת וסיכוי לא רע בכלל של התקף לב
המודל שלך צריך להיות את בעוד כמה שנים ולא הבחורה הצעירה בת ה 24 שביננו ימיי ההתהוללות העליזים הללו יחלפו להם ויתחלפו ברגשות אמהות לגוזל שכל מה שתרצי זה רק להיות עוד במחיצתו ולגרום לו להרגיש הכי בטוח בעולם בכך שתמיד תהיי שם לידו אמא
רחוק? אוליי
אמיתי ? בוודאי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחלי היקרה
רוזי23/03/2010תלכי על זה אומנם אני נ בבת 42 3 ילדים מתבגרים לצערי קיבלתיסכרת לחף דם שומנים בדם
ומישקלי היה 95 לי זה היה נורא לי נימאס לאכול ולהיות רעבה כול הזמן לכי על זה מכול הלב גם קלילות גם בריאות וגם יפה אז שיהיה בהצלחה בכול דרך שץבחירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיוון
ריקי23/03/2010ברוכה הבאה.אני גם חושבתת כמוךך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיוון
ריקי23/03/2010צטערתת סיון ברוךך הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ריקי
sivan518023/03/2010אני אכן דיי חדש פה וחייב לציין שנעזרתי בשולה טלפונית ונעניתי תמיד בסבלנות ומקצועיות רבה, שולה - אני בטח אמשיך להציק לך בהמשך גם....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה לעזור
שולה זק23/03/2010זה לא הצקה. אני שמחה כשאני יכולה לעזור. ניתן ליצור עימי קשר כל עת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחלי.
ריקי23/03/2010אם את לא סגורה על הניתוח אז אל תעשי.אני אספר לך על עצמי קצת.אני אמא ל2 ילדים גדולים 12.16.ואני יחסית אמא צעירה בת 36.יש לי בעל מקסים ותומךך..המשקל שלי היה 65 גם אחרי החתונה.לאחר הלידות היה קשה לי לרדת במשקל ההגעתי ל 80 קילו.הלכתי לכל מיני רבות של דיאטות שילמתי הון על מכון כושר .והייתיאשתי ירדתי 10 קילו ועליתי 15.וככה היה תמיד.לאחר מכן לקחתי כדור רדוקטיל 15 מיליגרם.וירדתי למשקל 60 קילו אני אפילו לא אומרת מה קרה לי מהכדורים אני לא רוצה להפחיד אותכם.הפסקתי את הכדורים עליתי הכל מחדש וכפול.ואז ראיתי מה החברות שלי עושות וניסיתי גם כן כן התחלתי להקיא.נהפכתי לבולמית עד שבעלי עשה לי סוףף וזה היה ממש לטובה.ומאז המשכתי לאכול ולאכול עד שהגעתי למישקל של 102 קילו .והתחלתי להיכנס לדיכאון מהמשקל שלי . אני הולכת בבוקר לעבודה וחוזרת מהר הבית כדיי לא להיתקל אם השכנה שתישאל אותי מה קרה את בהריון.למה שמנת ככה.אין מה לעשות אנחנו גרים בישראל ומי שמכיר ויודעע אנחנו סקרנים לכל דבר. למרות שאתם לא תאמינו אני בחיים לא אשאל למה שמנת.או כל שאלה אחרת.אז היום שכולם מסתכלים עליי כאילו נפלתי מהירח ואצלנו זאת שכונה קטנה מאד שכולם ביחד ואוהבים לדעת על השני הכל.עליי תמיד אמרו שאני סנובית כי אני לא כמוהן.היום שאני רק שמנה ובלי שום מחלות נילוות אני לא אשקר ואני אומר שאני עושה את הניתוח בעיקר בשביל עצמי ובשביל שהביטחון שלי יחזור למה שהוא היה.כי היום הוא ממש בריצפה .ואני מחכה לניתוח שלי שהוא ממש עוד מעט ב 6.4 ואני כל כך מחכה לו.אז ככה חלי מתוקה תחשבי טוב לקראת מה שאת הולכת לעשות.ואני חושבת שתלכי על זה.אבל כמובן את צריכה להחליט ואם כן אני מאחלת לך בהצלחה רבה ותמשיכי לחייך ולהנות גם אם לא.כי אם כל הקושי של המילים המון זמן לא היה לי חיוך בפרצוף רוב הזמן רק דמעות ועצבים.ואני מאמינה שיש כאלה שחושבים כמוני.מקווה לטוב.ושלכולם יהיה בהצלחה זה הכי חשוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים עם חלי בכל מילה
sivan518023/03/2010היי חלי, אני כל כך מסכים איתך, גם אני הצלחתי אחרי שנים רבות של נסיונות ושנאה עצמית להוריד כ-60 ק"ג לבד עם הרבה הרבה ספורט ודיאטנית של הקופה, הייתי מאושר וגיליתי אדם חדש ומלא ביטחון. לצערי הרב, חזרתי לאכול ועליתי הכל חזרה עם קצת תוספת בשביל ה"כיף". אני רואה בניתוח את גלגל ההצלה האחרון שלי ואני גם נמנע מלראות אנשים ומתבייש בעצמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההרגשה לאחר הניתוח מדהימה
פרופ` אחמד מחג`נה23/03/2010לא השארתם לי הרבה. צריך לזכור שתי עובדות חשובות: השמנת יתר חולנית היא מחלה כרונית אשר גורמת להרבה מאוד מחלות (החלטת אירגון הבריאות העולמי 1991). העובדה השניה ש 95% מהאנשים הסובלים מהשמנת יתר חולנית ויורדים במשקל בדרכים שונות וללא ניתוח יעלו במשקל.
אין לכם מושג כמה אני שמח במרפאה שלי כל פעם מחדש לראות את המנותחים מלפני 3 שנים, שנתיים, שנה ואפילו שבועיים איך הם מרגישים, נראים ושלמים עם מה שעשו.
אין לכם מה להסס. פשוט תלכו על זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)