~שאלות של מתחילה~

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ~שאלות של מתחילה~
    תהל
    23/03/2010

היי לכולם... יש לי מספר שאלות, אודה למי שיוכל לסייע לי.
    -היום הוציאו לי את הנקז. עם ההורדה השאירו לי תחבושת גזה שבמקלחת התרטבה כולה ולכן הורדתי אותה. כעת, מהבוקר המקום לא מכוסה בתחבושת אך כבר נראה שהפתח נסגר. האם עליי לחבושו? או להשאיר פתוח ולהקפיד על הגיינה כמובן?
    - מיותר לציין כמה קשה לבת שלי שאני לא מרימה אותה. עד מתי חל איסור הרמת משא? והאם פעוטה בת שנה וחצי נחשבת כמשא?
    - הבנתי מהשרשורים הקודמים שאת הסיכות מורידים בקופ"ח... אני צריכה להוציא בעוד שבוע בע"ה, בדיוק בפסח. השאלה היא האם להוריד ביום שני או לחכות ליום חמישי (אחרי החג הראשון)?
    תודה רבה למשיבים.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ~שאלות של מתחילה~

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהלות לאחר ניתוח

שולה זק
    23/03/2010

את יכולה לשים לבד תחבושת על המקום ממנו הוצא הנקז אם זה מפריע לך או מפריש.
    לגבי התפרים. כדאי לפנות ביום שני למרפאה ושם יחליטו אם להוציא את הסיכות או להשאיר יומיים נוספים.
    לגבי הרמת משא (משקל) תינוקת בת שנה וחצי היא משקל...רצוי בשבועיים שלושה הראשונים לאחר הניתוח לא להרים אותה בבת אחת אלא בהדרגה. לא לעשות תנועות חדות ולהרים אותה בבת אחת.
    בהצלחה ונמשיך את הקשר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו