שונאת את עצמי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שונאת את עצמי
    מיכל אור
    26/03/2010

ערב טוב
    עברתי ניתוח שרוול ביום שני האחרון. החלמתי מהר ופחות מיומיים לאחר מכן חזרתי הבייתה.
    חשבתי שלא אהיה רעבה ושגם אם אחוש רעב אז מעט אוכל (מעדן) ישביע אותי. בפועל, אני מאד מאד רעבה במהלך היום וצריכה לשתות רק נוזלים.
    נכנסתי היום לסופר והרגשתי קושי רב לעמוד מול הלחמים הטריים ומדפי הממתקים. כן, אני יודעת שהניתוח לא פתר את זה אבל לא תיארתי לעצמי שאהיה ככ רעבה פיזית (בטן מקרקרת).
    עליתי על המשקל וראיתי ירידה של 4 ק"ג. זה שימח אותי מאד ובכל זאת בערב נשברתי ואכלתי מעט ממתקים. לא מבינה מה קורה לי וזה מייאש אותי !!
    מה עושים?
    אשמח לשמוע עצות
    שבת שלום וסליחה על הדיכאון שהשריתי כאן ....

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שונאת את עצמי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי מיכל

רוזי
    26/03/2010

היי גם אני אחרי שבוע לא לאכול ממתקים תשתי לאט מעדן אקטמיל ומים מרק נמס זה קשה אין ספק נותחנו בקיבה ולא בראש והעניים אז המשך ערב טוב ושבוע הבא נרד יותר תקחי יעדים של שבוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ... (-:

מיכל אור
    26/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מיכל

רוזי
    26/03/2010

מאיפה את בארץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צפון

מיכל אור
    27/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקופת הסתגלות

שולה זק
    27/03/2010

את בסך הכל4-5 ימים אחרי ניתוח. תני לעצמך להתאושש. תני לגוף להסתגל לשינוי. אני תמיד אומרת שניתוח זה לא הוקוס פוקוס. לאחר ניתוח צריך לעבוד בשביל התוצאות.
    רצוי שתפני לדיאטנית ותקבלי תפריט מאוזן שמתאים לך ותראי שהתוצאו לא יאחרו לבוא.
    כמו כן גם אם אכלת ממתק זה בסדר. אני לא דוגלת מהימנעות מאוכל. אני חושבת שצריך לאכול רק באופן שפוי ובשיקול דעת. לאכול קובית שוקולד זה בסדר ולא חפיסה שלמה.
    תתמקדי בתחושת השובע. תראי שאת אוכלת כמה כפיות גבינה ולוגמת מעט שתיה ואת "מפוצצת" ולא יכולה לאכול יותר. וכך תגיעי לירידה במשקל.
    בהצלחה בהמשך. את רק בתחילת הדרך (כבר 4 קילו פחת).
    אגב, את אכלנית מתוק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חג שמח

מיכל אור
    29/03/2010

תודה רבה שולה על תגובתך המפורטת.
    אכן, אני אכלנית ממתקים....
    נרגעתי קצת, אני מרגישה יותר טוב ומאמינה בעצמי.

חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו