מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שונאת את עצמימיכל אור26/03/2010
ערב טוב
עברתי ניתוח שרוול ביום שני האחרון. החלמתי מהר ופחות מיומיים לאחר מכן חזרתי הבייתה.
חשבתי שלא אהיה רעבה ושגם אם אחוש רעב אז מעט אוכל (מעדן) ישביע אותי. בפועל, אני מאד מאד רעבה במהלך היום וצריכה לשתות רק נוזלים.
נכנסתי היום לסופר והרגשתי קושי רב לעמוד מול הלחמים הטריים ומדפי הממתקים. כן, אני יודעת שהניתוח לא פתר את זה אבל לא תיארתי לעצמי שאהיה ככ רעבה פיזית (בטן מקרקרת).
עליתי על המשקל וראיתי ירידה של 4 ק"ג. זה שימח אותי מאד ובכל זאת בערב נשברתי ואכלתי מעט ממתקים. לא מבינה מה קורה לי וזה מייאש אותי !!
מה עושים?
אשמח לשמוע עצות
שבת שלום וסליחה על הדיכאון שהשריתי כאן ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מיכל
רוזי26/03/2010היי גם אני אחרי שבוע לא לאכול ממתקים תשתי לאט מעדן אקטמיל ומים מרק נמס זה קשה אין ספק נותחנו בקיבה ולא בראש והעניים אז המשך ערב טוב ושבוע הבא נרד יותר תקחי יעדים של שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ... (-:
מיכל אור26/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיכל
רוזי26/03/2010מאיפה את בארץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצפון
מיכל אור27/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקופת הסתגלות
שולה זק27/03/2010את בסך הכל4-5 ימים אחרי ניתוח. תני לעצמך להתאושש. תני לגוף להסתגל לשינוי. אני תמיד אומרת שניתוח זה לא הוקוס פוקוס. לאחר ניתוח צריך לעבוד בשביל התוצאות.
רצוי שתפני לדיאטנית ותקבלי תפריט מאוזן שמתאים לך ותראי שהתוצאו לא יאחרו לבוא.
כמו כן גם אם אכלת ממתק זה בסדר. אני לא דוגלת מהימנעות מאוכל. אני חושבת שצריך לאכול רק באופן שפוי ובשיקול דעת. לאכול קובית שוקולד זה בסדר ולא חפיסה שלמה.
תתמקדי בתחושת השובע. תראי שאת אוכלת כמה כפיות גבינה ולוגמת מעט שתיה ואת "מפוצצת" ולא יכולה לאכול יותר. וכך תגיעי לירידה במשקל.
בהצלחה בהמשך. את רק בתחילת הדרך (כבר 4 קילו פחת).
אגב, את אכלנית מתוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחג שמח
מיכל אור29/03/2010תודה רבה שולה על תגובתך המפורטת.
אכן, אני אכלנית ממתקים....
נרגעתי קצת, אני מרגישה יותר טוב ומאמינה בעצמי.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)