מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מישהו נותח באיכילוב?לי28/03/2010
הי חברים, אני ב"הליכים" טרום ניתוח.בסוף אפריל יש לי פגישה עם הרופאה האנדוקרינית והכירורג.זו הפגישה השניה במרפאה.
מה המשך התהליך לפגישה זו? מה קורה הלאה? מתי מתנתחים? יותר מידי שאלות למתחילה.
שיהיה לכם אחלה חג, רזה ושפוי
לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את בדרך הנכונה מבחינת תהליך
שולה זק28/03/2010שלום לי,
לא ציינת לאיזה קופה את שייכת. אם למכבי תוזמני לועדה ואם לקופות אחרות, תקבלי הפניה לקבלת התחייבות.
לא ציינת אם כבר עברת את כל הבדיקות הנדרשות.
לאחר הבדיקות ופגישה עם הכירורג, בהנחה שאת עומדת בקריטריונים ומתאימה לניתוח ובחירת סוג הניתוח, תקבלי תור מבית החולים. אין לי מושג כמה זמן המתנה לניתוח יש באיכילוב.
בכל מקרה אנחנו כאן ונוכל להמשיך לתמוך ולעזור.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שולה !
לי28/03/2010אני בכללית. כבר כתבתי לכם בעבר. עברתי את כל הבדיקות והכל יצאה תקין חוץ מכולסטרול +טריגליצרידים מאד מאד גבוהים. בנוסף אני מקבלת טיפול ללחץ דם וBMI שלי הוא 36.6.אני מכורה למתוקים בעיקר.מחכה בקוצר רוח לפגישה ומקווה שיאשרו את הניתוח...
חג שמח ותודה
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בקריטריונים
שולה זק28/03/2010לפי המידע שאת מוסרת את בהחלט בקריטריונים ואין סיבה שלא יאשרו לך ניתוח..
מאחר ואת מכורה למתוקים רצוי לשקול בכובד ראש את סוג הניתוח. לפי עניות דעתי מעקף הוא הניתוח המתאים לך. אבל כפי שכתבתי את זה יחליט הרופא יחד אתך בהתאם לבדיקות, למצבך הכללי ולהפרעות האכילה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)