מישהו נותח באיכילוב?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מישהו נותח באיכילוב?
    לי
    28/03/2010

הי חברים, אני ב"הליכים" טרום ניתוח.בסוף אפריל יש לי פגישה עם הרופאה האנדוקרינית והכירורג.זו הפגישה השניה במרפאה.
    מה המשך התהליך לפגישה זו? מה קורה הלאה? מתי מתנתחים? יותר מידי שאלות למתחילה.
    שיהיה לכם אחלה חג, רזה ושפוי
    לי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מישהו נותח באיכילוב?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• את בדרך הנכונה מבחינת תהליך

שולה זק
    28/03/2010

שלום לי,
    לא ציינת לאיזה קופה את שייכת. אם למכבי תוזמני לועדה ואם לקופות אחרות, תקבלי הפניה לקבלת התחייבות.
    לא ציינת אם כבר עברת את כל הבדיקות הנדרשות.
    לאחר הבדיקות ופגישה עם הכירורג, בהנחה שאת עומדת בקריטריונים ומתאימה לניתוח ובחירת סוג הניתוח, תקבלי תור מבית החולים. אין לי מושג כמה זמן המתנה לניתוח יש באיכילוב.
    בכל מקרה אנחנו כאן ונוכל להמשיך לתמוך ולעזור.
    חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שולה !

לי
    28/03/2010

אני בכללית. כבר כתבתי לכם בעבר. עברתי את כל הבדיקות והכל יצאה תקין חוץ מכולסטרול +טריגליצרידים מאד מאד גבוהים. בנוסף אני מקבלת טיפול ללחץ דם וBMI שלי הוא 36.6.אני מכורה למתוקים בעיקר.מחכה בקוצר רוח לפגישה ומקווה שיאשרו את הניתוח...
    חג שמח ותודה
    לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את בקריטריונים

שולה זק
    28/03/2010

לפי המידע שאת מוסרת את בהחלט בקריטריונים ואין סיבה שלא יאשרו לך ניתוח..
    מאחר ואת מכורה למתוקים רצוי לשקול בכובד ראש את סוג הניתוח. לפי עניות דעתי מעקף הוא הניתוח המתאים לך. אבל כפי שכתבתי את זה יחליט הרופא יחד אתך בהתאם לבדיקות, למצבך הכללי ולהפרעות האכילה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו