מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- איך מתחיליםאילן28/03/2010
שלום לכולם,
אני חושב לעבור ניתוח שרוול ורציתי לדעת איך אני בעצם מתחיל את התהליך?
אני מבוטח במכבי וגר באזור חיפה. צריך לפנות קודם לרופא משפחה או ישר לכירוג?
מה העלויות של כל העסק וכמה מזה הקופה מממנת?
תודה וחג שמח לכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהליך "פשוט" בעליל
שולה זק28/03/2010שלום אילן
לפני כל התהליך אנחנו צריכים לברר שאתה עומד בקריטריונים. הניתוח נמצא בסל הבריאות והוא ללא עלות כספית למי שזכאי. הקריטריונים הם BMI (מסת גוף) הנמדד על פי גובה ומשקל.
BMI 35-40 עם מחלות נילוות כמו סוכרת, לחץ דם, כולסטרוך, טריגליצרידים, בעיות קרדיולוגיות.
BMI 40 ומעלה כל אחד גם ללא מחלות נילוות.
כחבר מכבי ובאזור חיפה, אתה יכול לפנות לאסותא בלב המפרץ.
אתה יכול לפנות ישירות למנתח בלי הפניה של הרופא המטפל ולקבוע תור להתיעצות.
כחבר מכבי תוכל לפנות לדר' מחג'נה ברמבם או באסותא.
מקווה שעזרתי. תוכל ליצור קשר בכל עת.
בהצלחה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתחיל
פרופ` אחמד מחג`נה30/03/2010שלום אילן
לקצר את התהליך תוכל לקבוע אלי למרפאת מכבי באסותא במספר 048810663-4. אני מקבל בימי רביעי בין 4 ל-6 בערב
בהצלחה בדרכך החדשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)