מה אכלתם החג?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מה אכלתם החג?
    תהל
    30/03/2010

היי חברים... לא מוכרחת להכנס לצלחת שלכם :) אבל אני מרגישה שאכלתי יותר היום (אולי זה פסיכולוגי בגלל שאני בסביבה אכלנית= בית מרוקאי).
    בבוקר אכלתי חצי קציצה בתוך עיסת פירה, אח"כ טעמתי חתיכה מעוגת ג'לי עם תותים (קטנה!). והיום אחה"צ כשהמשפחה עשתה בשרים על האש אכלתי, תאמינו או לא נקניקייה חריפה ואפילו סלט ירקות. זה בכלל לא בתפריט שלי בשלב זה. ראוי לציין שלא הרגשתי כאבים חלילה או משהו כזה אח"כ... אבל זה לא הופך את זה לבסדר. זה המון בשביל משורוולת אחרי 9 ימים.
    מה יהיה?
    שאלה- האם מותר לי להתחיל בפעילות גופנית (הליכה?)?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה אכלתם החג?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאכול צריכים

שולה זק
    30/03/2010

ערב טוב צהל.
    אתחיל מהסוף. כן הליכה ורצוי ומומלץ להתחיל בפעילות הדרגתית.
    לגבי האוכל שאכלת. לא אכלת הרבה וזה בסדר שלא מנעת מעצמך אוכל ותחושת חג של הביחד בחגיגת האוכל. כל זמן שהרגשת בסדר ולא אכלת כמויות שהכבידו או גרמו לך לתחושה רעה (כמו צרבת לאחר אכילת חריף - דיינו. ברור שאין להפוך את חגיגת החג לשגרה יומית. שוב אני חוזרת ומדגישה אנחנו לא נמנעים מאוכל - אלא מאמצים אכילה שפויה ורצוי בריאה.
    המשך שבוע נעים וחופש מהנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו