מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- זהו הזמן הגיעריקי04/04/2010
טוב חברים וחברות יקרים הזמן שלי הגיע מחר אני מתאשפזת .הניתוח ביום שלישי. כל כך כיף כאן איתכם .שרה ד"ר היקר וליאור שנתן לי המון כוחות ואתם כמובן האנשים המקסימים .אני מתרגשת מאד ואפילו קצת דומעת כאשר אני כותבת לכם כאן .תמיד ידעתם לחזק וללמד אותנו דברים חדשים.אני מקווה שהכל יעבור טוב והשיעול הטורדני יפסיק לאחר הניתוח.ואני מאחלת לכולנו חיים חדשים וטובים.אז זהו אני הולכת לארוז את התיק.מקווה מאד שהכל יהיה בסדר ואני אשתחרר ביום שישי ואני אספר לכם איך היה.טוב וולפסון מחכה לי .אז שיהיה אחלה שבוע לכולםם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריקוש בשעה טוב ומתרגשת בשבלך
רוזי04/04/2010שיעבור בשלום ויהיה לנו באמת על מה לדבר בשיתוף מלא בהצלחהההההההההההההההההההההההההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רוזילהה
ריקי04/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאללה - שחקי אותה
ליאור04/04/2010תעברי הכל מהר ובקלות ותחזרי אלינו לספר
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל יהיה 10
שולה זק04/04/2010לכי בצעדי ענק ותחזרי כמו גדולה ,בדרך להיות קטנה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ריקלללללה
רוזי04/04/2010בטח ניכנסת שוב לבדוק לפני שיוצאת לדרכך אז מהלב בהצלחה תחזרי בשלום צוות מדהים שם תבקשי את חדר 4 חח ומחר אני לא יהיה בוולפסון שיניתי את סידור העבודה שלי אני יגיע ביום ד את תהי אחרי בה אבוא לבקר אותך ביום ד אז שוב בצלחה כמו גדולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ריקי
שירה05/04/2010לא הספקתי לומר לך בהצלחה לפני שהתאשפזת אז כנראה שתראי את ההודעה אחרי שתחזרי בעזרת השם
אני מקווה שהכל ילך בקלות ותספרי לנו חויות טובות ותחזרי אלינו בשלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהיה לך קל והרבה בהצלחה
פרופ` אחמד מחג`נה05/04/2010שיהיה לך קל והרבה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה גדולה!
תהל06/04/2010מתרגשת בשבילך, מאחלת בהצלחה... מחזיקה אצבעות וממתינה לשמוע שהכל בסדר ב"ה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתןדה לכל האנשים המקסימים
ריקי09/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)