גם כלפי פרופ' רובין שלל ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• גם כלפי פרופ' רובין שלל ניתוח
    אנונימי
    05/04/2010

היתי אצלו לפני כחודש בערך.
    ה BMI שלי 43 יש היסטוריה של השמנת יתר התקפי לב סוכרת במשפחה, לי אישית יש אולי מעט לחץ לדם לא משהו חריג עם אני עושה 3-4 בדיקות.

אצלי הוא מאוד דחף לכיון של לא ללכת לניתוח מהסיבה שאני צעיר בן 20 וללכת אל דיאטנית (אל עף שכמובן ניסתי לא מעט מקומות דיטאנים מאמנים שהצלחתי בעזרתם יותר ופחות) למרות כול זה בגלל ההתעקשות שלי הוא הפנה אותי לבדיקות שקודמות ניתוח. אבל רמז שניתוח יקח 9 חודשים או יותר משמע כל עוד הוא לא רוצה שיהיה ניתוח לא יהיה ניתוח, ולכן כבר שקלתי מרכז רפאוי אחר, אל אף שהבנתי שפרופסור רובין הוא מהחלוצים בתחום ניתוח השרוול נעלצתי לקבעו גם פגישה עם ד"ר סקרן מקווה ששם אולי יהיה יותר טוב.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התוסף כאשכול חדש ולא כתגובה להודעה

אנונימי
    05/04/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שטויות במיץ..

ADI
    05/04/2010

אני בחורה בת 22 והBMI שלי הוא 40 וכמו שתיארת על עצמך גם אני כל החיים ניסיתי את כל סוגי הדיאטות שקיימות.
    לפני כשלושה-ארבעה חודשים גיליתי את עולם קיצורי הקיבה והחלטתי שאני הולכת על ניתוח ואכן לפני 4 ימים השתרוולתי ע"י ד"ר מחג'נה המדהים!
    דווקא בגלל שאתה צעיר אני חושבת שעדיף לך ללכת על ניתוח, כל החיים לפניך ובין אם תודה בזה או לא, אתה מפספס הרבה דברים בגלל המשקל העודף!
    הניתוח נותן לך הזמנות שניה בחיים, להיות בריא יותר, להרגיש טוב וקל יותר ולהיות מאושר יותר!
    ממליצה לך להתייעץ עם ד"ר מחג'נה (יחס אישי, מקצועי, אתה מרגיש שאתה פשוט בידיים טובות ובכלל בנאדם מקסים), הניתוח באסותא נקבע ממש מהר והצוות הרפואי שם מדהים!
    ועל הדרך אני גם אספר שבארבעה ימים נפרדתי מ5 ק"ג- כיף לי! :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ADI

פרופ` אחמד מחג`נה
    05/04/2010

שמחתי לקרוא. ושמחתי שעזרתי לך בדרכך החדשה
    שיהיה לך הרבה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח קיצור קיבה

שולה זק
    05/04/2010

כפי שציינת פרופסור רובין הוא כירורג מומחה וחלווץ בתחום ניתוחי הקיבה.
    לא כל אדם מתאים לניתוח קיצור קיבה גם אם הוא עומד בקיטריון של ה- BMI.
    ניתוח זה לא הוקוס פוקוס - יוצאים רזים מחזר ניתוח...ממש לא!!!
    ניתוח זה ו תהליך לתחילת דרך לשינוי אורח חיים, הרגלי אכילה וחשיבה.
    דיאטה זו לא מילה מגונה ופעילות גופית לא עונש.
    לאחר ניתוח צריך ללכת לדיאטנית לקבל ממנה תפריט ולהתנהל על פיו.
    יש לשמור דיאטה, אכילה של דברים לא משמינים ומזינים, בכמויות קטנות וכמובן לשלב פעילות גופנית.
    גם הקופות מקפידות היום הקפדת יתר בבני נוער וצעירים, ובודקים אם עברו תהליך של ניסיון לירידה במשקל.
    מאחלת לך הצלחה ותמשיך לעדכן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח בריאטרי

פרופ` אחמד מחג`נה
    05/04/2010

שלום לך
    לא הבנתי למה לא ניתוח. נכון דיאטה וספורט זה דבר מבורך. לפי הספרות המקצועית 95% עם השמנת יתר חולנית שירדו יפה במשקל לאחר דיאטות יעלו שוב. אם כבר ניסית את זה אני לא רואה מניעה לניתוח. אשמח להפגש אתך ולשמוע אותך
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הובנתי כנירא לא נכון

אנונימי
    05/04/2010

ההודעה שפרסמתי היתה צריכה להשלח כתגובה למשהי שכתבה על כך שפרופסור רובין המליץ לה לא לעבור את הניתוח.

בכל אופן בעיניני, פרופסור רובין כן שלח אותי לבדיקות אבל עושה רושם שהוא לא בעד ניתוח ולכן לעלול להיות מצב שיעבור הרבה זמן עד לניתוח שלי יותר מהדרוש אולי, לכן קבעתי תור גם לד"ר סקרן בהילל יפה.

לגבי המרכז ברמב"מ אני מודה שלא ניסתי לקבוע שם תור על אף ששמעתי שעשו שם ניתוח שרוול עם רתח אחד בלבד, לא רציתי כרגע להתפזר עם כל כך הרבה מקומות (בלינסון, הילל יפה ואיכלוב ששם קבעו לי תור לפגישה רק ראשונה רק ב יוני אז ירדתי מהעניין)

לאור ההמלצות שראיתי פה אני החשוב גם לקבוע פגישה ברמב"מ, אני נשלח לניתוח דרך צה"ל לכן אין לי שום מגבלה לגבי אילו מרכזים רפאויים.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי גם לציין

אנונימי
    05/04/2010

שעל אף שאני בצבא נשלח לניתוח ע"י הצבא, יש לי עדין ביטוח פרטי שכולל את הניתוח, לכן יש גם את האפשרות לעבור את הניתוח במדיקל סנטר או באחד ממרכזי אסותא השאלה עם זה באמת יותר קצר שם ואיך יודעים איזה רופאים יש שם.
    שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוחחת איתי בעבר

שולה זק
    05/04/2010

שלום לך,
    בעבר שוחחנו ועלתה הנקודה שאתה עדיין "רכוש" צה"ל ואתה צריך לברר עם צה"ל לאן הם מאפשרים לך להגיע לניתוח. באיזה מרכזים ציבוריים ובאיזה פרטיים.
    על פי מידע זה תוכל לבחור לך את המקום המתאים לך הן מבחינת מגורים והן מבחינת קיצור תור.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח באסותא..

ADI
    05/04/2010

לי קבעו את הניתוח ממש מהר (אולי שבוע) אבל חוץ מזה מה שכל כך היה חשוב לי זה היחס, ובאמת שהצוות הרפואי באסותא לב המפרץ טיפל בי כמו נסיכה! אין לי מילים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו