מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- כעבור שבוע :)ADI08/04/2010
לפני שבוע נותחתי באסותא אצל ד"ר מחג'נה האחד והיחיד, ובהזדמנות זו ארצה להודות לו על שנתן לי הבטחון והרגשתי שאני בידיים הכי טובות בעולם, על היחס האישי המדהים ועל המקצועיות!
נכנסתי לביה"ח במשקל 97, והיום אני שוקלת 89.5! אז יותר מששמחתי להפרד מ7.5 ק"ג, שמחתי לשבור את מחסום ה90!
עשיתי המון עבודה פסיכולוגית לפני הניתוח כך שהרגשתי שלמרות הפחד הטבעי מלהכנס לניתוח אני הכי מוכנה בעולם (מה שגם עוזר לי להתאושש ממש מהר), ומודה לאל על שניתנה לי הזדמנות שניה לחיות את החיים בגיל 22 ולא מאוחר יותר, ועוד יותר מודה לאל על שנתן לי הורים שמיד תמכו ברעיון ועזרו לי להוציא אותו לפועל (זה ממש לא מובן מאליו), אמא שלי בכלל לא זזה ממני שניה ומטפלת ותומכת בצורה מדהימה!
עם האוכל הדברים זזים די לאט, כי יש בי עדיין את הפחד לאכול כפית אחת יותר מדי, ובכלל מנסה ללמוד להכיר את השרוול שלי, את המיחושים המוזרים בכלל, מתי מדובר ברעב ומתי זו רק תחושת צמא....
בכל מקרה, דרך ארוכה לפני ואני יוצאת אליה בכל הכוח והולכת להגשים את החלום ולהגיע לאוניברסיטה באוקטובר כבחורה רזה מן המניין :)
עדי :)
ושאלה קטנה לד"ר מחג'נה..תוך כמה זמן מהניתוח בערך התפרים אמורים ליפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי עדי
ליאור08/04/2010כל הכבוד על הירידה , על הדרך שאת עושה ועל ה"סוויץ" שעשית בראש - אני בטוח שתצליחי ותגשימי את החולמות שלך .
בקשר לתפרים : עד כמה שזכור לי , דר' מחגנה לא עושה תפרים אלה סיכות שניתן להוריד בקופת החולים שלך אחרי כשבוע - שבוע וחצי .
את יכולה לגשת לקופת חולים , הם יראו את מצב הפצעים , אם הגלידו ויורידו לך במקום .
אם אני טועה וזה תפרים , אז סליחה וחכי תשובתו של דר' מחגנה .
בהצלחה בהמשך
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוף סוף יצאת לדרך החדשה
שולה זק08/04/2010כל הכבוד עדי. אני שמחה שיש לך סביבה תומכת. זה חשוב ביותר להתמודדות עם השינוי בחייך.
אני ממליצה לפנות כבר לדיאטנית, לקבל תפריט מאוזן המותאם לך ולהתמיד בו במהלך החודשים הראשונים, לא לוותר על ליווי דיאטנית ובדיקות כל 3 חודשים.
לגבי התפרים/סיכות - כפי שליאור ציין: סיכות מוציאים בקופת חולים. אם יש לך משהוא אחר, רצוי לצלצל ד'ר מחג'נה ולקבל המידע ממנו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאלות...
ADI12/04/2010נאמר לי שיש כדורים מסוימים שאסור לקחת לאחר הניתוח..על איזה כדורים מדובר?
ויצאה לי מן אלרגיה מסביב למדבקות של התפרים, איזה משחה אפשר למרוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפר נספג
פרופ` אחמד מחג`נה12/04/2010לגבי התפרים אכן שמתי לך תפרים נספגים. אין צןרך להוריד אותם. הספיגה לוקחת מספר שבועות.
לגבי הכדורים - בחודש הראשון רצוי לא לבלוע כדורים גדולים אלא לרסק אותם.
שוב שמחתי לעזור לך בדרכך הבריאה ושיהיה לך בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
שרית14/04/2010על סמך מה אתה מחליט להשתמש בתפרים נמסים או בסיכות?
יש קריטריונים מסויימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)