השתרוולתי וחזרתי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• השתרוולתי וחזרתי
    ריקי
    09/04/2010

שלום חברים יקרים.אוף אני לא מאמינה שזה נגמר היה לי מאד קשה הכניסו אותי בשעה 8 בבוקר וולמחלקה הגעתי בסביבות 3.ההיומיים הראשונים הם קשים ביותר ולאחר מכן הכאבים קצת עברו.כמובן אם זריקות ומשככי כאבים.הייתי במלקה מאד טובה בוולפסון צוות נהדר.ניתח אותי ד"ר שכטר המקסים..יום לאחר הניתוח אמרתי לאימי שאני מצטערת שעשיתי שאם הייתי יודעת שזה כזה כואב לא הייתי עושה.למרות שהגעתי לפני שעה הבית ועדיין חלשה .אבל האמת עליתי למשקל וראיתי 4 וחצי קילו פחות אמרתי שזה שווה .כניראה שאני מפונקת לא אוהבת לסבול..התחלתי לשתותת וההרגשה מגעילה אני מרגישה כמו גרעפסים בכל הגוף הרגשה לא נעימה.האמת שמעתי לעיצה של ליאור ולקחתי היום קרטיב והוא הלך ממש לא רע.מה אני אגיד לכם אני לא מאמינה שאני אחריי.רוזי המקסימה באה לבקר אותי והיא ניראת מדהים .אשמח לענות לכם לשאלות אם תירצוו. מקווה שיעבור על כולם טוב ובלי כאבים ותאמינו לי זה שווה.למרות שהייתי מאד בררנית .ופחדנית.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השתרוולתי וחזרתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברוכה השבה

ליאור
    09/04/2010

המון בהצלחה בחיים החדשים שלך
    ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ריקי
    09/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברוכה הנמצאת

שולה זק
    09/04/2010

יופי. שמחים יחד אתך.
    אנחנו כאן בכל עת. תוכלי ליצור קשר בכל בעיה אם תתעורר
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שולה

ריקי
    09/04/2010

אני עוד חלשה כמה זמן תהיה החולשה הזאתת4 ימים אחרי ניתוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכל עובר

שולה זק
    09/04/2010

ריקי יקירתי עוד כמה ימים תחושת החולשה תחלוף. את תתחזקי , תתחילי לאכול ולרדת במשקל.
    הגוף עבר חדירה פולשנית ואט אט מתגבר על ההרדמה. תקפידי לשתות לגימות קטנות הרבה פעמים ביום ולנוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו