מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- השתרוולתי וחזרתיריקי09/04/2010
שלום חברים יקרים.אוף אני לא מאמינה שזה נגמר היה לי מאד קשה הכניסו אותי בשעה 8 בבוקר וולמחלקה הגעתי בסביבות 3.ההיומיים הראשונים הם קשים ביותר ולאחר מכן הכאבים קצת עברו.כמובן אם זריקות ומשככי כאבים.הייתי במלקה מאד טובה בוולפסון צוות נהדר.ניתח אותי ד"ר שכטר המקסים..יום לאחר הניתוח אמרתי לאימי שאני מצטערת שעשיתי שאם הייתי יודעת שזה כזה כואב לא הייתי עושה.למרות שהגעתי לפני שעה הבית ועדיין חלשה .אבל האמת עליתי למשקל וראיתי 4 וחצי קילו פחות אמרתי שזה שווה .כניראה שאני מפונקת לא אוהבת לסבול..התחלתי לשתותת וההרגשה מגעילה אני מרגישה כמו גרעפסים בכל הגוף הרגשה לא נעימה.האמת שמעתי לעיצה של ליאור ולקחתי היום קרטיב והוא הלך ממש לא רע.מה אני אגיד לכם אני לא מאמינה שאני אחריי.רוזי המקסימה באה לבקר אותי והיא ניראת מדהים .אשמח לענות לכם לשאלות אם תירצוו. מקווה שיעבור על כולם טוב ובלי כאבים ותאמינו לי זה שווה.למרות שהייתי מאד בררנית .ופחדנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה השבה
ליאור09/04/2010המון בהצלחה בחיים החדשים שלך
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ריקי09/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הנמצאת
שולה זק09/04/2010יופי. שמחים יחד אתך.
אנחנו כאן בכל עת. תוכלי ליצור קשר בכל בעיה אם תתעורר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה
ריקי09/04/2010אני עוד חלשה כמה זמן תהיה החולשה הזאתת4 ימים אחרי ניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל עובר
שולה זק09/04/2010ריקי יקירתי עוד כמה ימים תחושת החולשה תחלוף. את תתחזקי , תתחילי לאכול ולרדת במשקל.
הגוף עבר חדירה פולשנית ואט אט מתגבר על ההרדמה. תקפידי לשתות לגימות קטנות הרבה פעמים ביום ולנוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)