שאלות ברור על ניתוח שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלות ברור על ניתוח שרוול
    אלירז
    11/04/2010

שלום לכולם, אני מעוניינת לעבור ניתוח שרוול וכל הידע שיש לי הינו מרופאים העוסקים בתחום, הייתי מעוניינת לקבל חוות דעת של אלו בעלי הניסיון שעברו את הניתוח לאחרונה או מזמן בכדי לדעת את ההשלכות, מה מצפה לי והאם זה מומלץ
    תודה רבה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות ברור על ניתוח שרוול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות ברורות

שולה זק
    11/04/2010

שלום אלירז,
    הידע הרפואי כירורגי מאוד חשוב וטוב שנמצא בידיך.
    את התשובות הברורות לכל שאלותיך (שממש לא פרטת) תמצאי כאן בפרום.. אם תעייני בשאלות שהועלו ותשובות של דר' מחג'נה, של ליאור, שלי ושל מנותחים רבים אחרים, בטוחני שתקבלי פחות או יותר תמונה ברורה. אל תשכחי שהכל מאוד אינדיבידואלי ולא כל אחד מגיב אותו דבר.
    בכל מקרה אם את עומדת בקריטריונים ובעברך ניסיונות הרזיה שלא עלו יפה, הניתוח מאוד מומלץ ואף נמצא בסל הבריאות, ומהווה פתרון לטווח ארוך עם הצלחות בירידה במשקל ושינוי אורח החיים.
    תוכלי בכל עת לצור קשר ונשמח לעזור
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אלירז

ליאור
    12/04/2010

אני 7 חודשים אחרי היתוח אשמח לענות לך על שאלות פה או בטלפון .
    אם את רוצה - השאירי פרטים ואחזור אלייך
    בהצלחה
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו