מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה לדר' מחג'נה?שירה12/04/2010
הייתי רוצה לדעת אם הוועדה הרפואית מתחשבת בחוסר מצב רוח ודיכאון כמחלה נילוות בקריטריונים לניתוח?
מאז שבעלי ניפטר אני אוכלת יותר וזה בעצם הדבר היחיד שמנחם אותי
קשה לי לצאת לבלות עם חברים ואפילו עם הילדים בגלל איך שאני נראת
BMI שלי הוא 36 וקצת
האם התחשבו במצבי הנפשי ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינדיקציות לניתוח
שולה זק12/04/2010שלום שירה
לצערי הרב, הקריטריונים ברורים והקופות מקשיחות עמדה.
עם BMI 36 ללא מחלות רקע נילוות, המוכרות כמחלות הנגרמות מהשמנת יתר חולנית כמו לץ דם גבוה, סוכרת, כולסטרול, דום נשימה בשינה.
תופעות דיכאוניות לא נכללות בכמחלות רקע במקרה זה, לא נראה לי שיש סיכוי לגמש את הקופה ולקבל התחייבות לניתוח.
אגב, לאיזה קופה את שייכת?
צרי עימי קשר ונראה איך ניתן לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שירה
ליאור12/04/2010לצערי נראה לי שההיפך הוא הנכון .
בחלק מהקופות חולים יש דרישה של שיחה אצל פסיכיאטר \ פסיכולוג כדי לקבל אישור לניתוח .
אני חושש שדיכאון עלול לגרום להיפך ולהערים קשיים על האישור .
אני לא אומר את זה מידיעה - רק מעלה אפשרות .
בכל אופן המון בהצלחה ושלא תדעי עוד צער
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)