חייבת פתרון שאינו דייטה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חייבת פתרון שאינו דייטה
    rana
    20/10/2007

שלום
    אני ניסיתי מאז שנת 1996 כל דייטה אפשרית , הייתי אצל יועצות דייטה , הצטרפתי לקבוצת תמיכה, ניסיתי הכל, אבל פשוט לא מצליחה, גם לא מצליחה לעשות פעילות פיזית, תמיד מתעייפת מהר, ולא יכולה לעבור את ה 10 דקות פעילות. הבעיה היא שכל שנה אני מוסיפה בערך 5-10 קילו בממוצע, לפעמים הדייטה עוזרת להוריד קצת מזה , עד עכשיו הגעתי למשקל של 97 ק,ג כאשר הגובה שלי הוא רק 158 ס"מ. אני מאמינה שרק ניתוח יכול לעזור לי , אבל איני יודעת מה העלויות, מי יכול להפנות אותי לניתוח . בכלל איפה להתחיל! העניין של ההשמנה הורס לי את החיים בכל המישורים ופשוט נמאס . אשמח לתגובה שלא תכלול הפניות לדיטות רגילות ולפעילות פיזית.
    בתודה רנא

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת פתרון שאינו דייטה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריטריונים לניתוח

שולה זק
    20/10/2007

לפי הנתונים ה- BMI שלך 38.8
    ניתוח לקיצור קיבה נמצא בסל הבריאות ללא עלויות, למי שעומד בקריטריונים של משרד הבריאות.
    BMI 35-40 למי שסובל ממחלות נלוות.
    BMI 40 ומעלה.
    גשי לרופא המשפחה והוא יפנה אותך ליעוץ באם את עומדת בקריטריונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרנא שוב

rana
    20/10/2007

הי שולה זו שוב אני רנא מודה לך על ההתיחסות המהירה.
    זה טירוף הקריטריונים האלה, אני לא סובלת משום מחלות, בדיקות הדם שלי תקינות , אין לי בעיות בריאות אבל הבעיה של ההשמנה בטח תוביל אותי לשם בהקדם, אני בת 32 ומאמינה שבקצב הזה בעוד שנתיים בטח יתחילו המחלות להופיע, ויש כבר מקרים במשפחה, עם סכרת וכולסטרול.
    האם עוד כמה קילוגרמים שיקפיצו אותי ל 40 יעבירו אותי למצב מספיק מסוכן כדי לעמוד בקרטריונים וזה יפתור את הבעיה?
    אני לא אוכל הרי לחכות עוד הרבה כי מרגישה שהחיים שלי הולכים לתהום של דיכאון ובדידות בקצב מהיר מידי. זה חייב להיעצר כבר עכשיו ומיד.
    אני אפנה בכל זאת לרופא כפי שאמרת, ואעדכן בפורום לגבי התוצאה.
    ושוב המון תודות שולה על ההתיחסות
    רנא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רנא שלום

פרופ` אחמד מחג`נה
    21/10/2007

לרנא שלום
    אני מבין ללבך. הקרטריונים ששולה הזכירה קודם מסתמכות על הוראות המועצה הבריאותית העולמית והם אינם קשורים לקופות ולמימון. אלו הם אנדקציות רפואיות ואנחנו "המנתחים הבריאטרים" הולכים לפיהם.
    מנסיון שלי ולפי הסיפור שלך את קרובה מאוד לקרטריונים ואז אפשר לעשות את הניתוח. אשמח להיות לעזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דוקטור

rana
    21/10/2007

תודה רבה דוקטור
    אני קבעתי למחר תור לרופא כדי לדבר אתו בהקשר
    מקווה יהיה רק טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעקב

פרופ` אחמד מחג`נה
    22/10/2007

תעדכני אותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו