מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חייבת לדעתאפרת12/04/2010
עוד כמה ימים... ועדה.
אשמח שמישהו יישתף אותי לגבי התהליך של הוועדה. האם יישקלו אותי עם בגדים
(מאחר ואני גבולית כל גרם יעזור...). האם מדובר במכשיר שמודד גובה משקל ו BMI ביחד?
כמו כן אליו שאלות אשאל? מה יכול לעזור ע"מ שיאשרו לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש אשמח לשמוע פרטים, אנא שתפו
אפרת12/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועדה
שולה זק12/04/2010שלום אפרת
הועדה נועדה לבדוק את התאמתך לניתוח מבחינת הקריטריונים והן מבחינה נפשית/גופנית. הניתוח נמצא בסל הבריאות והוא ללא עלות כספית לאנשים הסובלים מהשמנת יתר חולנית. הניתוח הוא ניתוח מציל חיים ולא ניתוח קוסמטי .
בודקים גובה ומשקל ועל פי זה נקבע ה BMI. לא ציינת מה משקלך ומה גובהך והאם את סובלת ממחלות נילוות. אם את עונה לקריטריונים, אין סיבה שהוועדה תדחה בקשתך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכפי שאמרתי- אני גבולית
אפרת12/04/2010הדיאטנית המליצה לי, ואני לא מאמינה שמישהו רואה ניתוח זה כניתוח קוסמטי. מאחר ואני בתחילת התהליך - בסה"כ ביקשתי מהחברים שישתפו אותי. תודה על תגובתך אך נשארתי עם אותן השאלות, אשמח לתשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועדה מקצועית
שולה זק12/04/2010אפרת, בלי כעסים כי זה לא מוביל לאף מקום. אנחנו כאן לעזור ולא לטרפד. עליך להבין שיש קריטריון ברור וחד משמעי BMI. אם את ב BMI 35-40 עם מחלות נילוות יאושר לך ניתוח. אם את לא עומדת בקירטיון זה הניתוח לא יאושר, בלי קשר לשאלות אלו או אחרות שחברים נשאלו בועדה.
את יכולה ליצור איתי קשר טלפוני בכל שעה ואשתדל לעזור ולענות לכל שאלותיך.
אם ה BMI שלך 34, סביר להניח שתקבלי סרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהככל הנראה - אי הבנה
אפרת12/04/2010היי שולה, אני ממש לא כועסת, בסה"כ ביקשתי תשובות. נראה לי מוזר שאני חייבת לשתף את כולם בנתונים שלי (עדיין לא הגעתי לוועדה....) בכל אופן קיבלתי את התשובות לשאלות שלי דרך פורום אחר (עיינתי בשאלות ותגובות מהעבר). מקווה שאדווח לכם שעברתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
שולה זק12/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועדה רפואית
sivan518012/04/2010אני עברתי לפני שלושה שבועות ועדה מטעם מכבי לצורך אישור לניתוח. הגעתי מוקדם לאסותא רמת החייל, כי קראתי שמחכים שם הרבה זמן. עושים רישום ראשוני ואחת הפקידות לוקחת אותך למשקל דיגיטלי בצד. לאחר הרישום יושבים ומחכים. סה"כ צריך לעבור:
1. רופא - שבודק ועובר איתך על כל תוצאות הבדיקות הרפואיות שנדרשת לבצע לפני.
2. דיאטנית - שמסבירה על הניתוח בפן התזונתי.
3. פסיכולוגית.
הסדר לא קבוע, אבל היה מאוד מקצועי ואני סיימתי שם תוך שעתיים וחצי, הרופאה שלחה אותי לעוד בדיקות ומייד כשפיקססתי אליהם את התוצאות קיבלתי את האישור המיוחל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אפרת13/04/2010ההסבר ממש מפורט ומרגיע. מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם ובעיקר- בריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)