חייבת לדעת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חייבת לדעת
    אפרת
    12/04/2010

עוד כמה ימים... ועדה.
    אשמח שמישהו יישתף אותי לגבי התהליך של הוועדה. האם יישקלו אותי עם בגדים
    (מאחר ואני גבולית כל גרם יעזור...). האם מדובר במכשיר שמודד גובה משקל ו BMI ביחד?
    כמו כן אליו שאלות אשאל? מה יכול לעזור ע"מ שיאשרו לי?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת לדעת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממש אשמח לשמוע פרטים, אנא שתפו

אפרת
    12/04/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועדה

שולה זק
    12/04/2010

שלום אפרת
    הועדה נועדה לבדוק את התאמתך לניתוח מבחינת הקריטריונים והן מבחינה נפשית/גופנית. הניתוח נמצא בסל הבריאות והוא ללא עלות כספית לאנשים הסובלים מהשמנת יתר חולנית. הניתוח הוא ניתוח מציל חיים ולא ניתוח קוסמטי .
    בודקים גובה ומשקל ועל פי זה נקבע ה BMI. לא ציינת מה משקלך ומה גובהך והאם את סובלת ממחלות נילוות. אם את עונה לקריטריונים, אין סיבה שהוועדה תדחה בקשתך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כפי שאמרתי- אני גבולית

אפרת
    12/04/2010

הדיאטנית המליצה לי, ואני לא מאמינה שמישהו רואה ניתוח זה כניתוח קוסמטי. מאחר ואני בתחילת התהליך - בסה"כ ביקשתי מהחברים שישתפו אותי. תודה על תגובתך אך נשארתי עם אותן השאלות, אשמח לתשובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועדה מקצועית

שולה זק
    12/04/2010

אפרת, בלי כעסים כי זה לא מוביל לאף מקום. אנחנו כאן לעזור ולא לטרפד. עליך להבין שיש קריטריון ברור וחד משמעי BMI. אם את ב BMI 35-40 עם מחלות נילוות יאושר לך ניתוח. אם את לא עומדת בקירטיון זה הניתוח לא יאושר, בלי קשר לשאלות אלו או אחרות שחברים נשאלו בועדה.
    את יכולה ליצור איתי קשר טלפוני בכל שעה ואשתדל לעזור ולענות לכל שאלותיך.
    אם ה BMI שלך 34, סביר להניח שתקבלי סרוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ככל הנראה - אי הבנה

אפרת
    12/04/2010

היי שולה, אני ממש לא כועסת, בסה"כ ביקשתי תשובות. נראה לי מוזר שאני חייבת לשתף את כולם בנתונים שלי (עדיין לא הגעתי לוועדה....) בכל אופן קיבלתי את התשובות לשאלות שלי דרך פורום אחר (עיינתי בשאלות ותגובות מהעבר). מקווה שאדווח לכם שעברתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

שולה זק
    12/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועדה רפואית

sivan5180
    12/04/2010

אני עברתי לפני שלושה שבועות ועדה מטעם מכבי לצורך אישור לניתוח. הגעתי מוקדם לאסותא רמת החייל, כי קראתי שמחכים שם הרבה זמן. עושים רישום ראשוני ואחת הפקידות לוקחת אותך למשקל דיגיטלי בצד. לאחר הרישום יושבים ומחכים. סה"כ צריך לעבור:
    1. רופא - שבודק ועובר איתך על כל תוצאות הבדיקות הרפואיות שנדרשת לבצע לפני.
    2. דיאטנית - שמסבירה על הניתוח בפן התזונתי.
    3. פסיכולוגית.

הסדר לא קבוע, אבל היה מאוד מקצועי ואני סיימתי שם תוך שעתיים וחצי, הרופאה שלחה אותי לעוד בדיקות ומייד כשפיקססתי אליהם את התוצאות קיבלתי את האישור המיוחל.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אפרת
    13/04/2010

ההסבר ממש מפורט ומרגיע. מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם ובעיקר- בריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו