מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אני לא מבינה ....מיכל אור13/04/2010
בוקר טוב,
אני לא ממש מצליחה להבין מה מתרחש אצלי בגוף. 3 שבועות אחרי ניתוח שרוול. נכנסתי עם 126 ק"ג. בשבוע האחרון לא ירדתי בכלל. בשבוע השני ירדתי ק"ג. סה"כ ירדתי 7 ק"ג ועליתי חצי ק"ג (איך יכולה להיות עלייה???).
לא אוכלת מטוגן/ממתקים וכו'.
האם ייתכן שמשהו לא תקין מתחולל בפנים?
עם עודף משקל כמו שלי זה לא ברור לי.......
לפני הניתוח כשהייתי עושה דיאטה של 1400 קל' הייתי מורידה יותר.
מישהו מכיר? נתקל בזה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב מיכל
ליאור13/04/2010הגוף שלך עבר מעין טרואמה לא קטנה - הניתוח , ועכשיו הוא מתמודד עם משהו שהוא לא מכיר - צריכת אוכל קטנה מאוד .
הגוף איבד 7 קג תוך שבועיים והוא מנסה "לשמור על עצמו " , וזו הסיבה לעצירה בירידה - דבר הגיוני ויחזור עוד הרבה ...
בקשר לעליה של חצי ק"ג : רוב המשקל שאיבדת בשבועיים הראשונים הוא לא שומנים ששרפת , אלא בעיקר נוזלים .
כך שעם הזמן החזרת לגוף את הנוזלים האלה - אל תדאגי לא השמנת .
אמרת דבר מדוייק כשאמרת שאת לא מבינה מה מתרחש בגוף שלך - את תראי כמה שזה נכון - כל פעם תלמדי משהו חדש - טעמים חדשים , סדרי יום שונים ועוד .
תראי איזה כיף יהיה עוד כמה חודשים לגלות עצמות " חדשות" שפתאום בולטות בגוף :-)
אין צורך להבהל אם את רואה עצירה בירידה , להתמיד עם ההרגלי אכילה ולנסות לשלב לאט לאט גם פעילות גופנית - היא תעזור לשרוף שומן ובנוסף תעיר ותזרז את מערכת ילוף החומרים.
בהצלחה ויום טוב
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ליאור
מיכל אור14/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)