מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אמא שלי מתעניינת בניתוחאירית17/04/2010
שלום לכולם,
היום נכנסתי בפעם הראשונה לפורום, מהמעט שקראתי אני רואה שכולכם מרוצים מהתהליך שעברתם לאחר הניתוח.
שאלה חשובה שנשאלת היא באיזה טווח גילאים אתם ומה מצבכם הבריאותי?
אמא שלי בת 56 ואני מאמינה שהיא שוקלת מעל 120 /130 ק"ג, לא יודעת בדיוק כמה.
שנים נלחמת עם בעיות משקל ודיאטות, הפחתה במשקל ועלייה להרבה יותר ממה שהיה קודם.
בשנים האחרונות התווספו בעיות בריאותיות לא פשוטות: סוכר, כולסטרול, בעיות קצב לב וכו'.
הרופאים המליצו לה על ניתוח שרוול.
יש כאן מישהו שעבר את הסוג הספציפי הזה של הניתוח? לאיזו קבוצת תמיכה היא יכולה להצטרף?
האם אתם יודעים עד כמה מומלץ הניתוח בגיל הזה ועם הבעיות הבריאותיות הנ"ל?
אני מאוד רוצה שהיא תעשה את הניתוח אבל מאוד חוששת מתופעות הלוואי?
שולה - ברשותך, האם אמא תוכל לצלצל אלייך ולשאול על הניתוח?
תודה מראש
אירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירית בוקר טוב
שולה זק17/04/2010יש לחשוש מתופעות הלואי של המחלות הנילוות הנגרמות כתתוצאה מהשמנת היתר החולנית.ניתוחי הקיבה נמצאים בקטגוריה של ניתוחים מצילי חיים והם בסל הבריאות וללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים.
אם הרופאים המליצו לאמא שלך לעבור ניתוח, כנראה זה הפתרון האידיאלי בשבילה ולאחר ההתערבות הכירורגית והירידה במשקל תקבלי אמא חדשה חדשה. אמנם ""קצת אמא" בלי כל הקילוגרמים העודפים. אבל "הרבה אמא" בריאה.
אפשר להתקשר אלי בכל עת וגם בשישי /שבת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אירית17/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)