איך מתחילים?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• איך מתחילים?
    איי
    18/04/2010

שלום, אני מעוניינת לעבור את הניתוח- אמרו לי לגשת לעמותה בשם מלב"י, איך מגיעים אליהם? או האם יש דרך אחרת להתחיל לברר? מה הלך הזמנים? כמה זמן מרגע האישור/ החלטה עד רגע הניתוח?
    ועוד מלא שאלות...
    משהוא יכול לעזור לי עם תשובות?
    :-)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך מתחילים?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לך

שולה זק
    18/04/2010

אכן כל ההתחלות קשות, אך אפשר להקל עליהן.
    לא ציינת אזור מגורים, לא ציינת לאיזה קופה את שייכת ולא ציינת גובה ומשקל על מנת שנוכל לבדוק האם את עומדת בקריטריונים לניתוח.
    נשמח לעזור לך ולקבל את מלוא האינפורמציה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל, תודה!

איי
    18/04/2010

אני גרה באיזור ירושלים ושייכת לקופ"ח מאוחדת (עם ביטוח שיא), משקל-120, גובה-1.75
    נראה לי שאני ממש גבולית מבחינת מדד ה-BMI ....
    כל חיי נאבקת במשקל- מאז שאני זוכרת את עצמי אני שמנה... ירדתי ירידה דרסטית מאוד לפני כ- 3 שנים בדיאטת "כסאח" של דק' אידלין (שאני בטוחה שכל מי שנאבק במשקל מכיר/ הכיר אותו), ועליתי בדיוק לאותה נקודת מוצא, ניסיתי ה-כ-ל: דיאטניות, שומרי משקל, ספורט, ומה לא...- פשוט לא הולך! לאחרונה התחלתי לחשוב על הניתוח- אני מקווה שתוכלי לעזור לי,
    שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עמידה בקריטריון.

שולה זק
    19/04/2010

אני מציעה שתפני לקופה שלך ותבררי לאן את יכולה לפנות להתיעצות עם רופא כירורג בריאטרי (מנתח קיצור קיבה). תקבעי תור למקום שמציע לך תור לזמן קצר. תתיעצי עם המנתח ותראי איזה ניתוח מתאים לך ומומלץ.
    אשמח להמשיך ללוותך ולעזור בתחילת הדרך והמשכה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסתבר שה- BMI

איי
    19/04/2010

שלי לא עומד בקריטריונים... 34.6 לפי הרופאת משפחה, האם לדעתך יש דרך לבצע את הניתוח עם BMI כזה? אם עושים באופן פרטי - האם ביטוח ניתוח מכסה? בכל אופן קבעתי תור לכירורג בריאטרי- לבטל? או שיש סיכוי כלשהוא...?
    תודה על העזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קריטריון לניתוח

שולה זק
    19/04/2010

אירגון הבריאות העולמי קבע את הקריטריונים לניתוח.
    את לא עומדת בקריטריונים.
    עם BMI כמו שלך (ללא מחלות נילוות) רצוי לפנות לדיאטנית ולקבוצת תמיכה - בדעה חיובית ורצון נחוש להצליח. לשלב גם פעילות גופנית וכך, להתחיל לשנות הרגלי אכילה, חשיבה ואורח חיים.
    אשמח לעזור ולתמוך בכל עת.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו