חולשה...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חולשה...
    ADI
    18/04/2010

בשבועיים הראשונים לניתוח השרוול הרגשתי מצוין, אך מזה יומיים תקפה אותי חולשה נוראית מלווה בבחילות ובכאבי בטן...העניין הוא שלא שיניתי שום דבר מבחינת האוכל, אני עדיין על כלכלה רכה ובדיוק באותה הכמות שאכלתי בשבוע שעבר רק שאז זה עבר מצוין וכעת ישר בא לי להקיא והכל מרגיש כל כך כבד...מה גם שאני סובלת מעצירות נוראית בה ניסיתי לטפל בעזרת תרופות כאלה ואחרות וכלום לא עוזר...
    יכול להיות שבשבועיים וחצי ההמוגלובין ירד מאוד משמעותית (אני אנמית גם ככה) ומכאן נובעת החולשה? או שאולי ירדתי במשקל יותר מדי במעט מדי זמן? (12 ק"ג כשמשקלי ההתחלתי היה 97)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולשה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחזקות

שולה זק
    19/04/2010

בוקר טוב,
    לגבי העצירות זה בהחלט לא נעים, האם ניסית לטפל בעזרת אגיולקס? תכשיר טבעי שקונים בפארמים למיניהם וגם בבתי מרקחת.
    חולשה ובחילות, יכולים להופיע בשלב ההחלה. (בתקווה שזה לא וירוס שמסתובב עכשיו).
    האם אתה לוקח מולטיויטמין? אם תחושות הבחילה וההקאה ימשיכו ממליצה לגשת לרופא המשפחה לבירור.
    להקפיד על שתיה מרובה במהלך היום.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו