ניתוח מעקף קיבה.

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח מעקף קיבה.
    אמיר
    22/10/2007

שלום ד"ר מחג'אנה. והגב' שלוה ז'ק.

שאלתי לד"ר הניכבד אני אמור לעבור ניתוח בתאריך 30.11.07 בביה"ח תה"ש פשוט חששתי הוא מאחר וקראתי באינטרנט המון כתבות בנושא ולפי מה שקראתי מומלץ לבצע את הניתוח בתור ניתוח פתוח ולא לפרוסקופי. האם זה נכון?

ואוסיף ואומר שעברתי בעבר 2 ניתוחים האחד הוצאת כיס המרה בשל אבנים והשנייה ניתוח להסרת התוספתן. ולפי דברי הרופא שיתכן שבשלב הניתוח יראו שלא ניתן לבצע לפרוסקופי יעברו לניתוח פתוח האם יעירו אותי לשם קבלת הסכם ממני? או שלא.

ויש לי רפלוקס מאוד גבוהה והמתח אמר לי שהניתוח הז ישפר משמעותית את הרפלוקס. בבדיקה אחרונה של הוושט הוושט הייתה תקינה רק הייה ממצא אחד של אודם בלשונית של הקיבה. ומצויין שהקיבה עם קסקדה גדולה. מה זה אומר?

ולגבי התוספות מזון של הויטמינים למינהם האם עלי לקחת אותם קבוע כל חיי?.

והאם יש מצב לחזרה לקדומותו לפני שהייה הניתוח כפי שהייה קודם? או שהמצב אינו הפיך?

פשוט קראתי המון כתבות על הסיכונים שיש לכן אני שואל.

הנתונים שלי הם: 115ק"ג גובהי 1.68ס"מ.

תודה ויום טוב.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח מעקף קיבה.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח לפרוסקופי עדיף

פרופ` אחמד מחג`נה
    22/10/2007

בודאי ניתוח לפרוסקופי עדיף על ניתוח פתוח. היום עושים את הניתוחים האלו בלפרוסקופיה. בידיים טובות, גם ניתוח כריתת כיס המרה וגם ניתוח תוספתן אינם אמורים להפריע לניתוח הלפרוסקופי. באם יש צורך לעבור לניתוח פתוח לא מעירים את החולה אלא ממשיכים.
    חבל שאינך מקבל את כל האנפורמציה מהרופא המנתח. מאחר וחלקן תלוי איזה ניתוח אתה הולך לעבור. הוא צריך לענות על כל השאלות לפני הניתוח
    שיהיה לך בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

אמיר
    22/10/2007

היי ד"ר.

תודה רבה על תגובתך.

שנית, אני אמור לעבור ניתוח מעקף קיבה בתאריך 30.11.

ושאלתי היא האם כל מה שרשום ברשימה של הויטמינים שאקח לאחר הניתוח הם קבועים לתמיד או שלא?

לגבי מה ששאלתי אותך פשוט קראתי מאמרים שכתוב שם שניתוח פתוח במיקרה של הניתוח של מעקף קיבה יותר טוב מניתוח לפרוסקופי. נכון?

ושוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו