היי גולי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• היי גולי
    רוזי
    21/04/2010

אספר על עצמי קצת נ 3 בוגרים 3 שנים אחרונות סבלתי מסכרת גבוהה לחץ דם בדקתי את ניתוח השרוול הרבה זמן הייתי מגיע למחלקה כירוגית א בוולפסון מחפשת את אלה שעשו כבר יושבת מדברת איתם לא יכולתי לסבול את עצמי אני עובדת בחינוך מיוחד כול פעם ניפגשת בבית חולים אחר בארץ ווושוב שומעת על השרוול אני חושבת שרק אנחנו יכולים לדעת מה טוב לנו אני אחרי חודש ואחצי ירדתי 12 קילו לא ניכנסתי בגלל מישקל גבוה ביגלל הסכרת אני ניראת ומרגישה מציין למרות החששות מהניתוח הצוות מדהים הפורום פה מחזק את לא לבד יש דיאטנית פסכולגית היום אני על מישקל 85 ומחכה שוב לרדת להגיע למשאני רוצה אז צאי לדרכך וחזרי אלנו כמו גדולה לא לחשוש מכלום הרפואה מתקדמת

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי גולי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל הכבוד רוזי

שולה זק
    21/04/2010

באמת את אשת חייל. מתמודדת יפה ויורדת יפה במשקל. תמשיכי כך ובטוח תגיעי ליעד שהצבת לעצמך. מעניין מה יגיד דר' וינשטיין לבדיקות הסוכרת שלך
    יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשולה זק

רוזי
    22/04/2010

עדין לא ניפגשתי איתו מחכה עוד קצת לבדיקות כלליות מקווה לשיפור אני אישית מרגישה מציין אם הסכרת מקווה שנמשיך ככה בה יום מוצלח ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו