מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- היי גולירוזי21/04/2010
אספר על עצמי קצת נ 3 בוגרים 3 שנים אחרונות סבלתי מסכרת גבוהה לחץ דם בדקתי את ניתוח השרוול הרבה זמן הייתי מגיע למחלקה כירוגית א בוולפסון מחפשת את אלה שעשו כבר יושבת מדברת איתם לא יכולתי לסבול את עצמי אני עובדת בחינוך מיוחד כול פעם ניפגשת בבית חולים אחר בארץ ווושוב שומעת על השרוול אני חושבת שרק אנחנו יכולים לדעת מה טוב לנו אני אחרי חודש ואחצי ירדתי 12 קילו לא ניכנסתי בגלל מישקל גבוה ביגלל הסכרת אני ניראת ומרגישה מציין למרות החששות מהניתוח הצוות מדהים הפורום פה מחזק את לא לבד יש דיאטנית פסכולגית היום אני על מישקל 85 ומחכה שוב לרדת להגיע למשאני רוצה אז צאי לדרכך וחזרי אלנו כמו גדולה לא לחשוש מכלום הרפואה מתקדמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד רוזי
שולה זק21/04/2010באמת את אשת חייל. מתמודדת יפה ויורדת יפה במשקל. תמשיכי כך ובטוח תגיעי ליעד שהצבת לעצמך. מעניין מה יגיד דר' וינשטיין לבדיקות הסוכרת שלך
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה זק
רוזי22/04/2010עדין לא ניפגשתי איתו מחכה עוד קצת לבדיקות כלליות מקווה לשיפור אני אישית מרגישה מציין אם הסכרת מקווה שנמשיך ככה בה יום מוצלח ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)