מבוהלת ומתחננת לעזרה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מבוהלת ומתחננת לעזרה
    יולי
    21/04/2010

אני כשלושה וחצי חודשים אחרי ניתוח שרוול ירדתי כ16 קילו משקלי ההתחלתי לא היה גבוה אבל מזה יומיים אני אוכלת ללא הכרה והכל אבל הכל עובר אמא'לה תעזרו לי אני פוחדת לאבד שליטה אני מבקשת עזרה אני פוחדת לא להמשיך להרזות או חלילה לעלות במשקל .

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבוהלת ומתחננת לעזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי יולי

ליאור
    21/04/2010

להרגע ומהר :-)
    גם השרוול שלנו חגג את יום העצמאות פסח א פסח ב מימונה ועוד ועוד ועוד .
    עכשיו כשהכל מאחרינו חוזרים להרגלים הטובים מלפני החגים.
    כולנו ( או לפחות רובינו ) קצת חרג בחגים , זה הזמן לבקרת נזקים - אין ברירה צריך לעלות על המשקל ולראות , ולחזור לעצמינו : ארוחה כל 3 שעות , הרבה מים , פעילות גופנית , לשים לב מה אוכלים .
    אם צריך לקבוע שוב פגישה עם דיאטנית .
    גם השרוול שלי יצא לחופשת יום העצמאות - סלחתי לו - והיום הוא נשלם על זה בחדר כושר :-)
    להשאר רגועים ובהצלחה
    ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאור ויולי

תהל
    23/04/2010

היי לכם...
    האם זה אפשרי לאכול בכמויות כאלו גדולות? כמו לפני הניתוח?
    המחשבה על זה מלחיצה אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי תהל

ליאור
    23/04/2010

אני כבר שבעה וחצי חודשים אחרי הניתוח , הכמויות שאני יכול לאכול היום גדולות יותר ממה שיכולתי לאכול לפני חצי שנה , אבל לא מתקרבות לרבע ממה שיכולתי לאכול לפני הניתוח .
    עליה במשקל אחרי הניתוח היא בעיקר לא בגלל כמויות , אלא בגלל סוגי האוכל שאוכלים.
    אני אתן לך דוגמא את עצמי : לצערי בשבוע האחרון (סופ"ש + יום העצמאות ) עליתי כחצי ק"ג,
    כמויות האוכל שאכלתי היו קטנות ( ב"על האש" אכלתי שיפוד ורבע , לעומת חצי קילו בשר שהייתי יכול לאכול ), הבעיה הייתה עוגות , פיצוחים , חטיפים וקינוחים .
    חשוב לשמור על תזונה נכונה ולהמשיך להקפיד.
    וכמובן להרגע :-)
    שבת שלום
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו