יש אישור מה עכשיו?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• יש אישור מה עכשיו?
    אפרת
    28/04/2010

BMI 36 + מחלות רקע. שייכת למכבי זהב.
    קבלתי אישור מהוועדה. שאלו אותי לגבי הניתוח שאני רוצה לעבור ולא הייתי סגורה על טבעת או שרוול. אני ממש מתלבטת- כשהיתחלתי את התהליך הייתי בטוחה שאבחר בטבעת אבל היום אני ממש מבולבלת. מה שיקול כבד יותר- איכות חיים טובה יותר עם שרוול או סיכון חיים קטן יותר עם טבעת? באיזה מנתח לבחור? חייבת עזרה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש אישור מה עכשיו?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני בחרתי באיכות חיים :)

ADI
    28/04/2010

היום הייתי אצל הדיאטנית במלב"י והיו שם 2 נשים שעשו את הטבעת לפני 11 חודשים, ואני חודש לאחר שרוול.. והיום שוב התחדדה אצלי התחושה כמה טוב שבחרתי בשרוול!
    מבחינת האוכל, אני כבר אחרי פחות מחודש אוכלת מה שהן אחרי כמעט שנה לא מסוגלות לאכול (בשר, פסטה, לחם קלוי), ומבחינת הירידה במשקל אני ירדתי בחודש את מה שהן ירדו בחודשיים וחצי... והסיכון הוא די אפסי, וההחלמה היא מהירה וקלה..הקושי היחיד הוא לסגל אורח חיים חדש של אכילה נכונה, ועם זה תאלצי להתמודד גם עם הטבעת.
    ובקשר למנתח, מאיזה אזור את בארץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאזור המרכז

אפרת
    28/04/2010

הבנתי שבמלא"בי ההשתתפות עצמית היא מאד גבוהה, אשמח לשמוע על מנתחים טובים במסגרת הקופה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אפרת..

ADI
    29/04/2010

אם אני לא טועה את כתבת בפורום לפני כשבועיים ואני עניתי לך..לא?

בכל מקרה, אני נותחתי באסותא בחיפה אצל ד"ר מחג'נה (ממליצה בחום!!!!), שם העלות היא של כ5000-6000 ש"ח (אלא אם כן יש לך ביטוח משלים שמכסה) והוא מנתח גם ברמב"ם שם הניתוח הוא ללא עלות אך ההמתנה היא ארוכה יותר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד

שולה זק
    28/04/2010

בהצלחה את ממש בחשיבה נכונה
    ותודה לכולם שבמילים מעטות ופשוטות מחדדים נושא שמטריד רבים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת ניתוח ומנתח

שולה זק
    28/04/2010

את חייבת ללכת למנתח ולהתיעץ איתו לגבי סוג הניתוח.
    אם את אכלנית מתוק לא ממליצה לך על טבעת.
    רצוי להתיעץ עם המנתח כשלפניו כל הבדיקות שלך, הרגל האכילה, הפרעות אכילה..
    רק להזכירך שגם לטבעת יש בעיות, כמו החלקה או ארוזיה חדירה לקיבה. כמו כן עם טבעת את צריכה כח רצון ושיתוף פעולה מלא על מנת להצליח. וכמובן "חתונה קטולית" עם המנתח - כל פעם לנפח את הטבעת או להוציא נוזל.
    בשרוול, יכולה להיות דליפה לאחר הניתוח וזאת מגלים ומסתדר תוך כמה ימים ולאחר מכן אין התעסקות עם הניתוח.
    כחברת מכבי את יכולה לקבוע תור לדר' מחג'נה ולהתיעץ עימו.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו