מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- היום ניתוחג'ולי28/04/2010
לאחותי היקדימו את הניתוח מיולי להיום עוד מעט היא צריכה כבר להיכנס לחדר ניתוח אצל דר" אבינוח באסותא ת"א אני רוצה לאחל בהצלחה בחייה החדשים היא שוקלת 160 ק"ג גובה 1.62 וזה בדחיפות ואני מזה לחוצה יאוווו, אז מיטל אחותי יקרה שלי אני אחרייך עוד 3 שבועות שיהיה לנו בהצלחה נשיקות, ותיכנסי לפורום ותיקראי את העידוד פה של מנותחים מקסימים זה ממש ייתן לך כוח את עושה את הדבר הנכון בהחלט. אוהבת נשיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ~שיהיה בהצלחה לשתיכן~
תהל29/04/2010שיחלוף בקלות, אני שמחה בשבילכן!
היא תעבור שרוול או מעקף? בהצלחה שוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבינוח עושה רק שרוול
אפרת29/04/2010לפי השאלה שלך נשמע כי טבעת לא באה בחשבון... או שזה רק ההתלבטויות שלי גורמות לי להביו כך? טרם נותחתי- מתלבטת בין הניתוחים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהלללללל מה שלומך איך המרגש והירדה
רוזי29/04/2010אצלי בססדר אני כבר 83 קילו ניראת נהדר לפעמים קשה לי אבל מתמודדים ירדתי עד עכשיו 13
קילו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזיל'ה..
תהל01/05/2010אצלי הכל מצויין, ההקלה מורגשת בהחלט. אני כ"כ שמחה שעברתי את הניתוח הזה. אני מחוזקת יותר מתמיד.
כיום אני 109, השלתי כבר 17 ק"ג תודה לאל!!!
מרגש לעלות בכל פעם למשקל ולראות כמה ירדתי.
איך אצלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעת
ג'ולי29/04/2010טבעת בקיבה אצל אבינוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגולי ועידן בהצלחההההההה ענקית
רוזי29/04/2010מרגש נורא מחזיקה לשניכם אצבעות זה יהיה מהררררררררררררר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)