מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- זהו, החלטתי. אני חייבת לעבור ניתוחתהילה02/05/2010
שלום,
אני בת 37 אמא לשתי בנות בעלת משקל גבוה מאוד, לאחרונה היה 126 קילו. וסובלת מאוד.
סובלת מקושי בתנועה וניידות. סובלת מעייפות וחוסר חשק. סובלת מאיך שאני נראית. סובלת מכך
שעוד מעט קיץ ועוד שנה לא אכנס איתן לים / בריכה. סובלת מכך שאין לי מה ללבוש. סובלת מקשיים
ביחסים עם בעלי...
בקיצור, הפתרון להכל הוא ירידה במשקל. ניסיתי לבד- לא הצלחתי. אני מודה ומודעת לכך שבחיים
אני אישה שלרוב מצליחה בכל אבל בתחום הדיאטה אני נוחלת כישלון אחד אחרי השני.
אז החלטתי לעבור ניתוח. וכאן אני צריכה את עזרתכם.
אין לי מושג מאיפה מתחילים... למי פונים.... האם קופ"ח מממנת? (מכבי).... איזה שיטות לניתוח
קיימות? באיזה שיטה בוחרים ? איך מחליטים על שיטה? מה זמן ההחלמה? האם אפשר להכנס
להריון לאחר הניתוח?
אודה לכן אם "תאמצו" אותי תדריכו אותי ותעשו לי קצת סדר בראש....
תודה,
יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהההצצצלללחחהה !
יעל02/05/2010טוב לשמוע
ברוכה הבאה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר החלטה - התחלה לא קשה
שולה זק02/05/2010היי יעל
לא ציינת אזור מגורים. חשוב על מנת להפנותך למרכז קרוב למקום מגורייך.
כחברת מכבי האפשרויות נרחבות.
ציינת רק משקל. חשוב לדעת גם מה גובהך על מנת לחשב את ה- BMI שלך.
כנסי לשאלות קבועות כאן באתר ותמצאי שם חלק מהתשובות לשאלותיך.
את סוג הניתוח מתאימים יחד עם המנתח על פי ההסטוריה הרפואית שלך, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה.
את מוזמנת להתקשר בכל עת ואשתדל לעזור לך לקדם את הנושא .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה, כמה שאלות...
תהילה02/05/2010אני מחיפה. שיכת לקופח מכבי. האם עליי לפנות בהתחלה לרופא/ מנתח או לרופא המשפחה שייתן לי הפנייה?
כמה זמן לוקח התהליך מהפגישה הראשונה עם הרופא עד ליום הניתוח?
עניין של שבועות ? חודשים?
האם עליי לעבור וועדה לאישור הניתוח? יכול להיות שלא יאשרו לי? ( שוקלת 126 גובה 1.71)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה כמה תשובות - תוספת
שולה זק02/05/2010החלטה נבונה יעל.
ה BMI שלך 43, כך שאת עומדת בקריטריונים ואין סיבה שלא יאשרו לך ניתוח. כחברת מכבי את יכולה לפנות לדר' מחג'נה באסותא לב המפרץ 050-2063521 ולתאם תור ליעוץ.
את יכולה לפנות ישירות למנתח ולא דרך רופא המשפחה.
במכבי אכן נהוג לזמן לועדה שבה יושבים דיאטנית, מנתח, פסיכיאטר או עובדת סוציאלית.
התהליך אמור לקחת כמה שבועות מיום היעוץ ועד הניתוח.
ההחלמה אינדיבידואלית, כשלושה עד חמישה ימי אשפוז תלו בסוג הניתוח ושבועיים שלושה בבית - חזרה הדרגתית לשגרה. את סוג הניתוח רצוי לבחור יחד עם המנתח על פי מצבך הכללי והפרעות אכילה. אין בעיה ואו מניעה להכנס להריון לאחר ניתוח קיצור קיבה, נהפוך הוא, הירידה במשקל מקלה על התהליך.
תוכלי ליצור קשר בכל עת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
ריקי02/05/2010את חייבת לעשות. את לא מבינה איך זה משנה את מצב הרוח וההרגשה.אני גם עברתי לפני 3 שבועות. עעד לפני חודש לא רציתי לצאת מהבית מרוב בושה .אני שתמיד הייתי במשקל 70 קילו לא שמנה ולא רזה הגעתי ל 106 קילו הייתי ניראת כמו בהריון ונימאס לי ששואלים אותי תגידי מה את בהריון פשוט עשיתי צעד נבון ואני לא מצטערת.שיהיה לך בהצלחה ותדעי שתמיד נהיה פה בשבילך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לריקי
אפרת02/05/2010היי ריקי, אני מזה חודש נמצאת בפורום ומרשיה שאני מלווה אותך בצעתדים הראשונים.
לאחרונה קיבלתי את אישור הוועדה (מכבי). מהקריאה בפורום אני יוצאת לדרך עם רקע דיי דומה לשלך משקל התחלתי בסביבות 106כשהאידאל מבחינתי הוא 70 . מאחר ואני גבוהה ה BMI שלי הוא 36 . האם גם את גבוהה?
רציתי לדעת באיזה ניתוח בחרת ומדוע? איך בחרת את המנתח, וכמה זמן המתנה היה?
האם היו לך התלבטויות לפני כן? את עושה ספורט בדר"כ?
אשמח לשמוע אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אפרת
ריקי03/05/2010ברוכה הבאה למשפחה.אז ככה אני לא גבוהה 1.65 היה לי לחץ דם מאד גבוהה לכן לא הייתה בעיה.אני גרה בחולון ונותחתי בוולפסון.איך הגעתי לרופא ואיי אז ככה:אשמח לספר לך יותר בפלא 0543934147.אבל אספר בקצרה לאחר שהגעתי למשקל הזה הרגשתי כבר איכס אם עצמי לא שאני שוללת שמנים פשוט לא יכלתי לראות את עצמי בצורה כזאת .הלכתי לדיאטנית ובכיתי לה כמו תינוקת ולאחר שהיא שמעה אותי ואת הסיפור המרגש שלי היא סיפרה לי שהיא עובדת גם בבית חולים וולפסון.והיא יכולה לעזור לי ותוך כמה ימים צילצלו אלי מהבית חולים ואמרו לי לבוא .קבעו לי ועדה והרופא המקסים ד"ר שכטר ראה אותי ודיברנו והוא הסביר לי על השרוול ממש הכל ולאחר מכן ניכנסתי לפסיכולוגית וזה היה תוך שעה כל הסיפור .ואמרתי שאני רוצה שינתחו אותי אחרי חג פסח ומיד קבעו לי תאריך.שמעתי על הרופא מהמון אנשים שנותחו אצלו .וראיתי תוצאות לא להאמין.אני רוצה להגיד לך שבקופת חולים כללית זה הרבה יותר קל .אני לא יודעת מאיזה אזור את אבל אם את מהמרכז אז אולי אני אוכל לעזור לך.בכל אופן אשמח לשוחח איתך בפלא ולהסביר לך יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספורט זה חשוב
ריקי03/05/2010אני אספר לך משהו אני אישית בעד ספורט ואני יודעת שזה מאד חשוב לנפש לגוף ולעוד דברים אחרים.אני מאד רוצה להתחיל ואני מאמינה שאני אתחיל למרות שאני לא אוהבת.אמא שלי עברה ניתוח טבעת לפני 16 שנה היא רזתה 70 קילו בלי לעשות שום ספורט .את לא תאמיני אין לה מדנדל כמו שכולם אומרים.יש לה רק סימני הרזיה כמו שלרובנו יש .אבל עוד הפעם אני אומרת זה חשוב ואני כן חושבת להתחיל ספורט.נ.ב לגבי השרוול ולמה בחרתי בו :ביררתי על הניתוחים האלה וראיתי איך אנשים סובלים מהטבעת פותחים וסוגרים כל הזמן.וההקאות והסבל שהם עוברים.וכל מי שתישאלי אותו היום יגיד לך שהניתוח הכי מוצלח היום זה השרוול.ואני ממליצה לך לשאול ותחזרי אלי אם תשובה ותגידי לי מה אמרו לך.רק אם את מכורה ממש למתוק אז את יודעת בטח ימליצו לך על המעקף. אני אגיד לך משהו גם אני הייתי מכורה למתוק והמליצו לי על השרוול. היום אני לא רואה את המתוק ממטר פשוט לא רעבים את לא מבינה איזו הרגשה טובה זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה בשבילך על ההחלטה
לי02/05/2010אני מחכה ליום הניתוח יותר בהתרגשות מיום חתונתי...
אין לי במה לכוון אותך כי גם אני לפני, אמנם קצת התקדמתי אבל רק בעוד חודשיים פגישה טרום ניתוחית.תעדכני אותנו ושוב בהצלחה רבה
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יעל
כרמלה02/06/2010הי ייעל
מה שלומך?? עברת כבר את הניתוח??
אם בא לך לדבר איתי אני בפלאפון 0506619946 רוצה לשמוע איך מתקדם התהליך
אני מחכה לוועדה ב13/7 בעזרת השם רוצה לעבור ניתוח שרוול
שיהיה לשתינו בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)