אני הבא בתור ,להתחלה חדשה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אני הבא בתור ,להתחלה חדשה
    שמואל
    04/05/2010

שלום לכולם
    אני בעוד יומים מתחיל את הדרך החדשה בחיי ,
    בדקתי ונברתי בכל האתרים ובכל הפורומים ונפלא לראות שרוב גדול מאוד של אנשים כותב על הצלחה יתרה בניתוח הטבעת ,
    ראשית כל הכבוד לשולה על התשובות המידיות
    שנית כל הכבוד לכל התומכים בפורום נחמד לעין בהודעות הרבות

לי אין שאלות ! קראתי והבנתי ,רק עם שומרים על ההנחיות מצליחים,
    אחרי הניתוח אני ידווח כאן
    כל טוב
    אני מנותח של ד"ר אבינח החביב

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני הבא בתור ,להתחלה חדשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהצלחה - מכל הלב

שולה זק
    04/05/2010

אם אין לך שאלת, סימן שבאמת קראת, התעניינת, הפנמת ויוצא שלם (well done) לדרכך החדשה.
    יש כלל - במקרה זה לא יוצא מן הכלל - אם לומדים להסתגל לניתוח ונותנים לניתוח להתרגל לגוף שלנו - ההצלחה מובטחת.
    אנחנו כאן ונשמח ללוות אותך בתחילת הדרך ולהתלהב יחד אתך על כל השלת קילוגרם מהמיותרים שבאמתחתך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה שולה על העצה ובכלל

שמואל
    05/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שר הטבעות הגדול מכולם , זהו

שמואל
    09/05/2010

אני אחרי, ביום שישי שר הטבעות הד"ר המופלא אבינח הוסיף לגופי את השוטר ,
    אני על מיים ומרק צח ולא מאמין שכך אני חי רק מיים ואין תחושה של רעב ,פה ושם קירקורי קיבה אבל לא רעב , מה קורה כאן ?
    בכל מקרה הצעד הראשון נעשה ואני מרוצה
    תודה לשר הטבעות ולצוות הנפלא
    שמואל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

שולה זק
    09/05/2010

היי שמואל
    אני שמחה לשמוע שאתה אחרי, מרגיש טוב והעיקר מאושר. זה אומר שהיית מוכן נפשית למהלך ומעכשיו והלאה אתה תצעד בצעדי ענק לקראת שינוי הרגלי האכילה ואורח החיים.
    עלי "להזהירך" יהיו גם מורדות וימים לא קלים, אך הם כאין וכאפס לעומת הימים הטובים והבריאים שיבואו.
    חשוב בימים הראשונים לאחר הניתוח לעבור הסתגלות הדדית. אתה לטבעת והטבעת אליך. כך שתנהג על פי המלצת הדיאטנית. לשתות, לגימות קטנות עם הפסקות. ובהדרגה לעבור לאוכל נוזלי וכלכלה רכה וזאת גם בכמויות קטנות עם הפסקות. כך במהלך 3-4 שבועות להגיע לכלכלה רגילה.
    אני ממליצה להיות במעקב של דיאטנית בחודשים הראשונים לאחר הניתוח, על מנת לאכול ומאוזן ולא לפספס מכיבים חשובים לגוף.
    שנשמח לשמוע ולהתעדכן על ההתקדמות .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו