לשולה שלום

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לשולה שלום
    רויטל
    04/05/2010

רציתי לדעת אם את מכירה רופאים טובים שאת ממליצה כדי לעשות את הניתוח? ורציתי לדעת אם אני עושה את הניתוח באסותא חיפה אצל ד"ר מחג'נה ואני חברת קופת חולים כללית אני צריכה לשלם?
    והלכתי לרופא משפחה הוא נתן לי לעשות בדיקות דם הכול וצילום בטן צילום ושט ופסיכאטר וכמובן תור לכירוג אני יכולה כבר להתחיל את הבדיקות או לחכות עד שהרופא יחליט ? אשמח לדעת מה התהליכים שצריך לעשות כדי לקבוע תור לניתוח
    תודה רבה מראש

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשולה שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רויטל

שולה זק
    04/05/2010

כחברת כללית, עליך לשלם השתתפות עצמך באסותא לב המפרץ. אין לי מושג מה גובה הסכום, זאת עליך לברר מול המושלם.
    טוב שרופא המשפחה נתן לך להתחיל בבדיקות רצוי להתחיל , כי חלק מהן לוקח זמן עד שמקבלים תור.
    המלצתי, לבדוק ולברר בקופה שלך לאן את מקבלת התחייבות לניתוח ללא עלות כספית וכן, כמו שציינתי לעיל, מה גובה הההשתתפות העצמית אם את רוצה שדר' מחג'נה ינתח אותך באסותא.
    תוכלי לפנות בכל עת ואשמח לעזור.
    (תיקנתי את השם בהודעתך).
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו