קיצור קיבה לנערה בת 16

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• קיצור קיבה לנערה בת 16
    תמר
    05/05/2010

ביתי בת 16 עם BMI 37.25 מאז ילדותה היא היתה ילדה שמנה ,היא ניסתה מספר פעמים להרזות
    ירדה במשקל וכעבור מספר חודשים העלתה בחזרה + כמה קילוגרמים נוספים ,במשפחתנו המורחבת יש המון שמנים ויש סיפור משפחתי של יתר לחץ דם וסכרת ,
    ביתי מאוד רוצה ניתוח אך אני לא יודעת עם זה אפשרי בגיל זה?
    בתודה תמר

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיצור קיבה לנערה בת 16

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום תמר

ליאור
    05/05/2010

ניתן לנתח ניתוחי קיצור קיבה גם ילדים.
    הקריטריונים זהים לקריטריונים של מבוגרים , וסביר להניח שממש מקפידים בנושא , לפי הBMI שציינת היא לא עומדת בקריטריונים , אלא אם כן היא עצמה סובלת מבעיות נלוות ( הסטוריה משפחתית לא נחשבת... )
    מציע לך לדבר עם שולה ולהתיעץ איתה - היא תוכל ליעץ ולכוון אתכן.
    אני בטוח שגם דוד יגיב בהמשך , דוד הוא מנותח טבעת בן 16 , מתקדם יפה מאוד , ואני חושב שכדאי לביתך לדבר עם בן גילה שעובר את התהליך .
    בהצלחה לכן
    ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח בילדים

שולה זק
    05/05/2010

תשובתו של ליאור ממצה. יש ילדים מנותחים, שעמדו בקריטריונים מבחינת BMI . אשמח אם תיצרי עימי קשר טלפוני ויחד נראה איך מקדמים את הנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו