בעוד שבוע וחצי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• בעוד שבוע וחצי
    שרית
    05/05/2010

שלום רב!

יש לי תור לניתוח ב- 16.5 ופתאום כשאני מתחילה לגלגל את כל הנירת אני מרגישה לא כל כך בטוחה מצד אחד אני מאוד רוצה ומצד שני ממש חוששת. חוששת מסיבוכים בניתוח כגון דליפה, הרופא המנתח אמר לי כי אם חלילה יש דליפה זה מסבך את העניינם ויכולים להשאיר אותי בבית החולים ליותר משבועיים וטיפולים ובלגן וכו' וכו'.
    וגם חששות איך אני אסתדר עם הילדים שלי, יש לי 3 ילדים קטנים כשהקטן הוא בן שנתיים ודואגת כי אמרו לי לא להרים כבד במשך שבועיים.
    חוץ מבעלי שתומך בי המון, המשפחה הקרובה ממש לא מתלהבת מהרעיון ומסים לשכנא אותי לרדת מזה.
    מה עושים כל כך הרבה דברים ואני צריכה את התמיכה הזאת???????????

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעוד שבוע וחצי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי שרית

לימור
    05/05/2010

היי שרית

אני עברתי ניתוח שרוול לפני כמעט שלושה חודשים , יש לי ארבעה ילדים קטנים , הקטן היה בן ארבעה וחצי חודשים ואחריו ילדה בת שלוש , הכל בראש , אני לא פחדתי אפילו טיפה וכך עבר הניתוח בשלום ללא כל קושי וללא שום כאב , הדבר היחיד שהיה קשה זה שבאמת היה לי אסור להרים את הקטנציק במשך 10 ימים אבל גם זה עבר עם הרבה עזרה מצד בעלי ומצד אמי , הרבה יותר מפחידה המחשבה להמשיך להיות שמנה כל חיי , אל תחשבי על דליפה וכו'... תחשבי רק דברים חיוביים וכך יהיה , תחשבי שאת הולכת לישון וקמה לחיים חדשים

הרבה בהצלחה
    לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שרית

ליאור
    06/05/2010

טוב שהרופא מכין אותך כראוי ומספר לך על סיבוכים אפשריים.
    מצד שני הדליפה הוא סיבוך שמגיע לעיתים רחוקות מאוד וגם אז הטיפול הוא קל ומהיר.
    ההחלמה והחזרה לשיגרה מאוד אינדיבידואלים אבל רוב המנותחים יעידו שבשבועיים שלושה חוזרים ל90% תיפקוד מלא.הפתמיכה מבעלך תעזור לך הרבה, את שאר האנשים עזבי בצד - תמיד יש "נשמות טובות".
    אם יהיו לך עוד שאלות התלבטויות אשמח לנסות לעזור לך
    בהצלחה
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה תודה תודה

שרית
    06/05/2010

תודה רבה לכם זה כל כך כיף לקבל תמיכה ועידודין בזמן שאני צריכה את זה הכי הרבה.
    ועוד שאלה בבית החולים נתנו לי פתק על כך שאני צריכה להביא אישור ממדא על תרומת דם

איך עושים את ז, המשפחה הקרובה שלי לא יכולה לתרום מסיבות רפואיות- מה עושים????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שריתוש

ריקי
    06/05/2010

שלום שרית אני חודש אחרי ניתוח שרוול 11 קילו פחות למרות שאני בקושי אוכלת אני חושבת שהירידה לא מהירה .אני שאלתי את השאלה הזאת בידיוק כמוך לגבי הדליפה וממש הרגיעו אותי פה .פשוט כמו שתמיד אני אומרת וכמו שלימדו אותי פה לחשוב חיובי ויהיה בסדר .יאללה שחקי אותה בגדול.בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו