תקופה עם הטבעת. כמה בעיות :(

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• תקופה עם הטבעת. כמה בעיות :(
    יונתן
    06/05/2010

מה אני עושה? ירדתי טונות כבר 30 קילו אמנם יש עוד קצת לרדת אבל הרוב מאחוריי...
    אני גם נכנס להתקפי דיכאון ארוכים. חוץ מזה....
    אני לא יודע מה לעשות אני בתיכון בשלב של הבגרויות אני לא מרוכז בכלל..
    אני חייב מישהו לדבר איתו אבל אני מרגיש שאני חופר הרבה לאנשים מסביב..
    אובד עצות.. מישהו?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום יונתן

שולה זק
    06/05/2010

תוכל להתקשר אלי ונראה איך מתקדמים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום יונתן

לולה
    06/05/2010

שלום ליונתן!
    ירידה של 30 ק''ג זה המון וזו ירידה ופה ומרשימה.לדיכאון אחרי ניתוח קיצור קיבה יכולות להיות מספר סיבות :
    1.תזונה לא מאוזנת שחסר בה את כל אבות המזון,מה שחשוב מאד בגילך המתבגר.אם זו אכן הסיבה זה גורם לחוסר איזון וגורם לבעיות במצב הרוח.
    2.ירידה מהירה מידי במשקל.''פרידה ממאכלים שאהבנו מאד לאכל'' הרבה מאיתנו עוברים תקופת פרידה לא קלה מהאכל שאליו היתרגלנו ומהכמויות.
    3.התמודדות עם דמוי גוף חדש ואחר,אנחנו מביטים במראה ורואים פתאם מישהו אחר,אנחנו פתאם צריכים לחיות בתוך גוף אחר ללמוד לקבל ולאהוב אותו ,זה לא ברור ומובן מאליו למרות שאנחנו נראים יותר טוב או יותר יפים.
    4.התמודדות עם התגובות של החברה והסביבה הקרובה,ולפעמים הסביבה מגיבה לא כפי שאנחנו מצפים מימנה .
    מה שאני מנסה להסביר לך שזה נורמאלי מה שאתה מרגיש, שזה לא חריג וכמעט כולנו עברנו מצבי רוח במידה כזו או אחרת מסיבות שקשורות לניתוח שעברנו.
    יונתן הפורום אינו הטיפול שאתה צריך ,בפורום אנשים יקשיבו לך ,יעודדו אותך ויכוונו נאותך מה עליך לעשות .אתה צריך לשתף את המשפחה הגרעינית שלך ולחפש יחד איתם איש מיקצוע שיכול לעזור לך ןלתת לך כלים להתמודד עם התקופה הקשה הזו.ללמד אותך לאהוב ולשמוח בהשגים שלך, כי אחרי הכל לא לכל אחד יש אומץ לעבור ניתוח קיצור קיבה ולשנות את עצמו ואת החיים ,שלו ולך יש!!!
    איש מקצוע כמו:פסיכולוג או דיאטנית או מטפל הוליסטי או כל אחד אחר שהו מיקצועי (בזה אני בטוחה ששולה זק יכולה לכוון אותך) יעזור לך. בהצלחה לך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לדבריה של לולה

שולה זק
    06/05/2010

שלום יונתן. דבריה של לולה יצאו מעומק ליבה וכל כך נכונים. מקווה שהפנמת את דבריה.
    אשמח לתת לך טלפונים של בני נוער שעברו ניתוח ותוכל לשוחח עמם, על ההתמודדות עם השינוי והשונה.

ולך לולה, תודה על התשובה. לא ציינת האם את מנותחת בעצמך ואם כן איזה ניתוח עברת ומתי.
    אני מרשה לעצמי להוסיף את תשובתך ב"שאלות נפוצות" ואשמח לשוחח אתך בכל עת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב שלום ליונתן

לולה
    08/05/2010

אנו מקוות שאכן קראת את התגובות שלנו להודעה שלך , ושאתה אכן מטפל בעצמך.זה חשוב !!!
    בבקשה תהיה בקשר בפורום כדי שנדע מה קורה איתך ונמשיך לעזור אם צריך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לולה אני חייב לציין את מדהימה!!

יונתן
    09/05/2010

זה היה כ"כ מדויק וכ"כ במקום!!!
    אני מרגיש כ"כ טואובבב!! המשפטים פשוט הגדירו מדוייק איך אני מרגיש והרגשתי...
    זה מצחיק, אבל רואים שעשית את הניתוח... :)
    עכשיו אני אחרי שבוע מטורף של לימודים שלא נחלתי בהם הצלחה משמעותית..
    אני מעודד מעט אבל עדיין, עדיין... יש תחושת מועקה שאני ממש לא יודע להסביר!
    אולי גם לך היתה תחושה פתאום שאת עושה דברים לא נכון,
    ותחושה של פספוס מסוימת?

נ.ב. לקחתי את המשפטים שכתבת,
    סידרתי אותם בהתאמה ובהטעמה, ועכשיו הם מתנוססים על שולחן העבודה,
    עם קרדיט ללולה אחת ששינתה את ההרגשה :)

אני רוצה להתייחס שניה למה ששולה אמרה..
    אני לא מרגיש עדיין שאני יכול לדבר עם זרים על הבעיה.
    אני יודע שבכך אני מסבך אך ורק לעצמי...
    אבל זה חלק מהעניין כנראה.
    צרות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יונתן שלום

libby
    09/05/2010

תחושת המועקה היא לא נחלתך בלבד, היא גם שלי וכנראה גם של הרבה שלא מודים בכך.

אין לי איך לעודד אותך בנושא מלבד שתדע שאתה לא לבד, אנחנו פה, זרים אבל לא זרים, אף אחד לא ישפוט אותך בכלום וכולנו ננסה לעזור.

אז מזל טוב על הירידה, ושיהיה המון הצלחה בהמשך דרכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יונתן מה שטוב לך זה מה שחשוב

שולה זק
    09/05/2010

אני שמחה שלולה עשתה לך "סדר בבלגן". חשוב שתהיה שלם עם עצמך ועם מה שאתה עושה. העיקר שתרגיש טוב עם עצמך...השאר יבוא כבר לבד
    בכל אופן....תמיד תמיד תוכל ליצור קשר ותמיד תהיה לך אוזן קשבת
    בהצלחה גדולה לעתיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו