מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- האם אחריlibby06/05/2010
הניתוח, בעיקר למנותחי שרוול ומעקפי קיבה, אתם עוצרים ושואלים את עצמכם למה עשיתם את זה?
במיוחד ניתוח שאנו הפיך הרי שהבעיה היא בראש ולא בקיבה.
האם אתם מתחרטים על הצעד שעשיתם?
אם הייתם נותנים צ'אנס נוסף לשינוי דברים בראש...
בכמה אחוזים אתם שלמים עם מה שעשיתם???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ליבי
ליאור06/05/2010בתור משורוול 8 חודשים , מינוס 45 ק"ג השאלה היחידה שאני שואל את עצמי , איך חיכיתי לגיל 37 כדי לעבור את זה , ואיך ולאן הייתי יכול להגיע אם הייתי עושה את זה לפני כן.
מאז הירידה איכות החיים שלי השתפתרה גם מבחינה פיזית וגם מבחינה נפשית , כך שאני יכול להגיד בלב שלם שאני שלם במיליון אחוז עם הצעד הזה , ואני בטוח שלמרות שהניתוח הוא רק בקיבה ולא בראש , לא הייתי מצליח לרדת ככה במשקל בלי הניתוח .
החלק של הראש הוא בעיקר אחרי כצריך ללמוד ולשמור על אורח חיים חדש .
מקווה שגם את מרגישה כך או שתרגישי כך בקרוב .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו
libby06/05/201045 קילו ב8 חודשים? וואו!
אפשר לשאול את המשקל ההתחלתי?
ככל שהמשקל ההתחלתי גבוה יותר הירידה מהירה יותר?
כמה נשאר לך להוריד?
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון ואההההההההההההההה גדול
שולה זק06/05/2010חשבי על העתיד ועל הבריאות ואז הכל כבר יראה בעיניך אחרת.
אז יכולה ליצור קשר טלפוני בכל עת ואשמח לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב היי
ליאור06/05/2010התחלתי את התהליך לפני הניתוח במשקל 142 ק"ג ( גובה 1.73 )
כיום שוקל 96.5.
ירדתי הרבה מידות במכנסיים ובחולצות .
השאיפה שלי להגיע למשקל 80-85 ק"ג מקוה להגיע לשם תוך 3-4 חודשים .
כמובן שככל שעוד המשקל גדול יותר , קצב הירידה מהיר יותר , כך שעכשיו הירידה יותר איטית אבל ממשיכה !!!
שוב בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליבי
רוזי08/05/2010לכול אחד מאיתנו יש סיפור מאחורי הניתוח ולהיות שמן זה לא בריא מכול הסיבות המחלות הבגדים הסקס והאני שלי לא תמיד איתנו ואני בטוחה שאלה שעשו בלי השראוול לא היהו יורדים יותר מ5 קילו ומחזרים 10 נותחתי לפני חודשיים בעקבות סכרת לחץ דם אני מאושרת ושמחה לומר לך שלפעמים לא בא לי לאכול משהו כן בא לי אבל בקטנה וזה הגדולה של השראוול הכול בקטן ורק את יכולה להחליט לעצמך מה טוב לך פעם בחיים תעשי לעצמך משהו צאי לדרך ותחזרי בשלום כמו גדולה קטנה בהצלחההההההההההההההההההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)