צריך עזרה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה
    sw
    06/05/2010

דיברתי היום אם המזכירה של ד"ר אבינוח מ"אסותא" הזמן המתנה לפגישת יעוץ ראשונה הוא עד חודשיים ..... ולאחר מכן תהליך של עוד כ4 חודשים עד לניתוח במקרה הטוב
    האם יש למישהו רעיון איך לזרז תהליכים ?
    או להמליץ לי על מנתח אחר אצלו התור קצת יותר שפוי אולי בכל מיני ערי פריפריה (חדרה צפת וכדו') ?
    ואם כן צרפו גם בבקשה מספר טלפון לקביעת תור

תודה מראש

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המתנה לתור

שולה זק
    06/05/2010

באיזו קופה אתה חבר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיצור המתנה לניתוח.

ג'ולי
    06/05/2010

שלום לך, אני מיועמדת לניתוח בה-21.5, מיתרגשת מאוד זה ממש אוטוטו, לגבי קיצור ההמתנה אפשר להכין טופס 17 לפקסס לרובין אחת המזכירות של ד"ר אבינוח, בטח קיבלת את הטופס הראשון מדר' אבינוח אם מס' הטלפון של כולם וההנחיות להמשך ההכנה לניתוח ,ולנסות כל כמה ימים ליראות אולי יתפנה תור ליפניי הזמן, או בהקיפין לבקש מרובין שאם יהיה ביטול לבקש להכניס אותך, היא מקסימה וכיף לדבר איתה ואם יש תור פנוי אז היא מכניסה. דרך אגב אחותי הייתה אמורה להיתנתח רק ביולי ובסוף נותחה כבר ב-28.4 יום רביעי שעבר תוך יומיים קיבלה תור אחר שבמיקרה היתפנה. אז שיהיה בהצלחה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה היא

sw
    06/05/2010

שזה זמו המתנה של עד חודשיים לפגישה הראשונית עוד לא ראיתי אותו אפילו פעם אחת
    ואני בקופת חולים מאוחדת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיצור תור

שולה זק
    06/05/2010

כחבר קופת חולים מאוחדת אתה יכול לפנות לדר' מחג'נה ולקבוע אצלו תור.
    050-2063521 .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשורה ל- SW ןלממתינים אחרים...

SL
    06/05/2010

SW שלום רב. יש לי בשורה עבורך: אני מאזור המרכז ונפגשתי עם שני רופאים. פניתי לד"ר מחאג'נה (מחיפה) בעקבות המלצות ששמעתי. להפתעתי, הוא הסכים לקבל אותי לפגישת ייעוץ ראשונה ב"אסותא" תוך שבוע, וקבע לי תור לניתוח כעבור שלושה שבועות מזמן הייעוץ.
    כעת אני חדשיים לאחר הניתוח, ורוצה לנצל את הבמה כדי להמליץ בחום על ד"ר מחאג'נה מכל הבחינות- מקצועית ואישית. הניתוח עבר "חלק" ואני מרגישה שנולדתי מחדש...
    אין צורך להרחיק לפריפריות נידחות. הטוב ביותר נמצא ממש בהישג יד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תבקש את הטלפון של סיגל או ברכה

אפרת
    06/05/2010

תגיד להן שאת מוכן להגיע בשעה 6.30 בבוקר ו"שידחפו" אותך בשעה מוקדמת. עשיתי זאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו