לשולה שלום

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לשולה שלום
    רויטל
    06/05/2010

קודם כול אני רוצה להודות לך מכל הלב על כול השאלות ששאלתי ותמיד ענית לי וחיזקת אותי ועודדת אותי ולכן החלטתי שאני רוצה לעבור את הניתוח רציתי לשמוע את חוות דעתך איפה את ממליצה לעשות את ניתוח איזה רופא
    יש לי שאלה שהיא הכי חשובה יש לי טלסמיה מינור רציתי לדעת אם לדעתך זאת בעיה מבחינת ניתוח אם יאשרו לי לעבור ניתוח? כרגע אני עושה את רוב הבדיקות עד שאני יגיע לכירוג בעוד שבועים לפני 12 שנה הייתי אמורה לעבור ניתוח טבעת באסף הרופא עשיתי את כול הבדיקות והגעתי מוכנה נפשית ופיזית המנתח ראה את הבדיקות דם והיה לי מוגלובין נמוך 9.8 בערך והחליט שאני לא יכולה לעשות ניתוח מאוד מאוד התאכזבתי ולכן אני מקווה שהפעם זה יצליח
    האם כדאי לי כבר מעכשו לקבוע תור לרופא שמנתח כדי לא לחכות הרבה? האם כול אחד חייב לעבור וועדה רפואית
    בטח שיגעתי אותך עם כול השאלות אבל תודה רבה רבה לך טוב שיש מישהו שאפשר לשאול ולהתעניין

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשולה שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רויטל

שולה זק
    06/05/2010

את לא משגעת ולא מפריעה. אנחנו כאן להקשיב ולעזור בכל דרך אפשרית. אשתדל לתת לך תשובות לכל שאלותיך.
    כל הרופאים כירורגים בכירים שהתמחו בתחום ניתוח קיצור קיבה. חשוב ללכת לרופא שמבצע את שלושת סוגי הניתוחים (טבעת, שרוול ומעקף) ולהחליט יחד, לפי הבדיקות, ההיסטוריה הרפואית ומצבך הכללי, איזה ניתוח מתאים לך (אם בכלל).
    חשוב לקחת בחשבון אזור מגורים ולאיזה קופה את שייכת, לפני שאת פונה למנתח, על מנת למנוע עוגמת נפש וסחבת מיותרת שיתברר שהקופה לא נותנת התחייבות.
    לגבי הטלסמיה מינור שאת סובלת ממנה, רצוי וחובה להתיעץ עם המנתח ועל פי הבדיקות הוא יחליט על המשך הדרך. אני מבינה מדבריך שיש לך תור לכירורג בזמן הקרוב. האם מדובר בכרורג כללי או בכירורג בריאטרי (ניתוחי קיבה).
    מקווה שהכל יהיה בסדר והפעם תעברי את הניתוח ותצאי לדרך חדשה.
    את יכולה ליצור קשר בכל עת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו