מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- בבקשה להרגיעשני07/05/2010
אני בת 35 אמא ל3 בנות BMI 37 מאד מעוניית לעבור ניתוח הפחד שלי שלא אעבור בוועדה
יש לי כאבי גב וברכיים וזה כתוצאה מהמשקל
בבקשה כל מי שעבר ועדה עם נתונים דומים אשמח להתעדכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים לניתוח
שולה זק08/05/2010BMI 37 ללא מחלות רקע נילוות כמו סוכרת, לחץ דם גבוה, כולסטרול, טריגליצרידים, דום נשימה, קשה לי להאמין שיאשרו לך בועדה ניתוח. האם היית אצל מנתח ליעוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה להרגיע
שני08/05/2010היתי אצל כירורג ובידי גם מסמכים מאורטופד על כאבי ברכיים ניסיתי כל התרופות וגם פיזיו ובכלל לא עזר הכירורג אומר שאני כן צריכה לעבור ניתוח אך הכל תלוי בועדה
אני מאד לא מרוצה מהמראה שלי אני לא יוצאת מהבית רק לעבודה המצב הנפשי מאד ירוד וכמו שציינתי אני אמא לשלוש בנות רב הזמן אני עצבנית וגם עם בעלי !!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי לא היו
libby08/05/2010את נתוני הפתיחה כמו שלך אבל אנסה לעזור.
תפני לרופא המשפחה שלך שיוציא לך טפסי הפנייה לבדיקות שאותם מבקשים לקראת הניתוח.
אחד הבדיקות כולל ביקור אצל פסיכיאטר. כשתגיעי אליו, ספרי לו על מצב רוחך הירוד כתוצאה מהמשקל, על הדיכאון ואולי הוא יתן לך המלצה לניתוח.
בכל מקרה, כרגע עומדות לפנייך 2 אפשרויות:
1 - לנסות ולהוריד במשקל בכוחות עצמך (שינוי אורח חיים, דיאטנית, פסיכולוג, חדר כושר).
2 - לעלות במכוון במשקל כדי לענות על הקריטריונים של BMI לניתוח, שזה כמובן אף פעם לא מומלץ!!!
נא לזכור, שגם אחרי ניתוח צריך לשנות אורח חיים, ללכת לפגישות עם דיאטנית וחדר כושר ומי שיכול אז גם ליווי פסיכולוגי.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שני
שולה זק08/05/2010ליבי ציירה לך תמונת מצב אמיתית.
אבקש לא לטפח תקוות שהמלצה של פסיכאטר תעזור לקבלת התחייבות מהקופה.
אני מצטרפת לליבי וממליצה שתגשי לדיאטנית, קבלי ממנה תפריט שבו תוכלי לעמוד, שלבי פעילות גופנית וקבוצת תמיכה - בדרך זו תתחילי דרך חדשה של שינוי חשיבה ואורח חיים. התוצאות לא יאחרו לבוא ואת תהיי גאה בעצמך על ההישגים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)