בבקשה להרגיע

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• בבקשה להרגיע
    שני
    07/05/2010

אני בת 35 אמא ל3 בנות BMI 37 מאד מעוניית לעבור ניתוח הפחד שלי שלא אעבור בוועדה
    יש לי כאבי גב וברכיים וזה כתוצאה מהמשקל
    בבקשה כל מי שעבר ועדה עם נתונים דומים אשמח להתעדכן

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה להרגיע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריטריונים לניתוח

שולה זק
    08/05/2010

BMI 37 ללא מחלות רקע נילוות כמו סוכרת, לחץ דם גבוה, כולסטרול, טריגליצרידים, דום נשימה, קשה לי להאמין שיאשרו לך בועדה ניתוח. האם היית אצל מנתח ליעוץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה להרגיע

שני
    08/05/2010

היתי אצל כירורג ובידי גם מסמכים מאורטופד על כאבי ברכיים ניסיתי כל התרופות וגם פיזיו ובכלל לא עזר הכירורג אומר שאני כן צריכה לעבור ניתוח אך הכל תלוי בועדה
    אני מאד לא מרוצה מהמראה שלי אני לא יוצאת מהבית רק לעבודה המצב הנפשי מאד ירוד וכמו שציינתי אני אמא לשלוש בנות רב הזמן אני עצבנית וגם עם בעלי !!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי לא היו

libby
    08/05/2010

את נתוני הפתיחה כמו שלך אבל אנסה לעזור.

תפני לרופא המשפחה שלך שיוציא לך טפסי הפנייה לבדיקות שאותם מבקשים לקראת הניתוח.
    אחד הבדיקות כולל ביקור אצל פסיכיאטר. כשתגיעי אליו, ספרי לו על מצב רוחך הירוד כתוצאה מהמשקל, על הדיכאון ואולי הוא יתן לך המלצה לניתוח.

בכל מקרה, כרגע עומדות לפנייך 2 אפשרויות:
    1 - לנסות ולהוריד במשקל בכוחות עצמך (שינוי אורח חיים, דיאטנית, פסיכולוג, חדר כושר).
    2 - לעלות במכוון במשקל כדי לענות על הקריטריונים של BMI לניתוח, שזה כמובן אף פעם לא מומלץ!!!
    נא לזכור, שגם אחרי ניתוח צריך לשנות אורח חיים, ללכת לפגישות עם דיאטנית וחדר כושר ומי שיכול אז גם ליווי פסיכולוגי.

בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שני

שולה זק
    08/05/2010

ליבי ציירה לך תמונת מצב אמיתית.
    אבקש לא לטפח תקוות שהמלצה של פסיכאטר תעזור לקבלת התחייבות מהקופה.
    אני מצטרפת לליבי וממליצה שתגשי לדיאטנית, קבלי ממנה תפריט שבו תוכלי לעמוד, שלבי פעילות גופנית וקבוצת תמיכה - בדרך זו תתחילי דרך חדשה של שינוי חשיבה ואורח חיים. התוצאות לא יאחרו לבוא ואת תהיי גאה בעצמך על ההישגים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו