שלום לך שולה זק!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שלום לך שולה זק!
    לולה
    08/05/2010

לפני כחודשיים וחצי שוחחנו שיחה קצרה בטלפון לרוב אני קוראת סמוייה בפורום ואיני מגיבה משום שמרבית ההודעות לצערי ..... אני כן מגיבה כאשר נערים או נערות פונים לפורום וזקוקים לעזרה,הכוונה ,ועידוד.אני שמחה לעשות את זה ההודעות שלהם מרגשות (נידמה לי שהגבתי 3 פעמים עד עכשיו. חבל שלא קראת-ההודעה האחרונה בדף 5או 6 )
    ביקשת פרטים עלי אז ככה: אני סובלת מהשמנת יתר חולנית.
    שמי ........... אני מורה ומחנכת בישראל 26 שנים,נשואה ואם ל3 ילדים בוגרים,בת 52
    ברזומה שלי 2 ניתוחים לקיצור קיבה .הראשון בשנת 1992 (גובה 158 ,משקל 120 ק''ג, b.m.i בשמיים וים של מחלות)נותחתי על ידי מנתח מדהים והוא קישט לי את הקיבה בטבעת וסיכות ,זו הייתה הצלחה בקנה מידה והייתי בקבוצת מעקב כ- 10 שנים כי ירדתי למישקל 65 ק''ג ושמרתי על מישקל נמוך 16 שנים.
    מיותר לספר עד כמה שיפרתי את איכות החיים שלי מכל הבחינות.
    אבל בשנתיים האחרונות לצערי הרב ניפתחו הסיכות (מדברי הרופא הבנתי שזה קורה זו שחיקה של הניתוח)ולאט לאט אכלתי יותר,הבעיות הרפואיות החלו לחזור וכמובן גם המישקל עלה ופתאם מצאתי את עצמי עם 88 ק''ג.''בטיסה ''חזרתי לרופא המדהים שניתתח אותי ותוך שבוע מצאתי את עצמי על שולחן הניתוחים הפעם הוא קישט לי את הקיבה בטבעת מתכווננת כדי לעזור לניתוח הקודם שעדיין יש בו אפקט מסויים,והיום כחודשיים אחרי הניתוח שעבר באופן יוצא מין בכלל אני פחות 11.ק''ג ובלי ניפוח,מקווה לרדת עוד 10 ק''ג בלי ניפוח מרגישה מוגבלת,אני מניחה שהשילוב ביו 2 הטבעות עושה את שלו (לא נגעו בניתוח הקודם זה מאד מסוכן)
    מבחינת קופת חולים היות וזה ניתוח שני אחרי כל כך הרבה זמן כאשר הראשון הצליח. מבחינתם לא היה צורך בוועדות ושיחות נפש ופגישות עם דיאטאנית,לכן מיד קיבלתי אישורים נותחתי לפני שאחזור ל120 ק''ג.
    אני מאושרת עם הצעד שעשיתי ,קשובה מאד לגוף שלי ויודעת ומודעת לעובדה שהניתוח לקיצור קיבה תמיד היה חלק ממני,הוא אני ,אני לא יודעת ולא יכולה בלעדיו בזכותו הצלחתי בהמון תחומים בחיים,
    אני זורמת איתו אני נותנת לו לנצח ולא לעיין.וזה סוד ההצלחה 16 שנה
    אשמח לעזור בעתיד מנסיוני למי רק למי ש........
    המון בהצלחה לך,יישר כח! נמשיך לשוחח בפורום ואולי בטלפון

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לך שולה זק!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוב שלום לשולה

לולה
    08/05/2010

שולה
    האם יש לך אפשרות לעקוב אחרי הנער החמוד הזה ולדעת שהוא אכן מטפל בעצמו, ושהכל בסדר איתו?
    לולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערב טוב לולה

שולה זק
    08/05/2010

שמחה ששיתפת אותנו בהיסטוריה הניתוחית שלך. אני נותחתי לפני כ- 9 שנים באותו ניתוח שאת עברת SRVG.
    אשמח אם בזמנך החופשי תוכלי לעזור כאן למנותחי טבעת וזאת מנסיונך. כל עצה ועזרה תמיד מתקבלת בברכה.
    הטלפון שלי רשום באתר וכן מפורסם באתר עמותת משקל בריא וכל אחד מוזמן להתקשר אלי ואני משתדלת להקשיב ולעזור בכל דרך.
    לאחרונה אנחנו שומעים יותר ויותר על ניתוחים בבני נוער. אני רוצה לקוות שהם נמצאים במעקב צמוד של דיאטנית והרופא המנתח - יחד עם הוריהם. אשמח לקשר בין נערים ונערות שעברו ניתוחים על מנת שישאבו מידע והתמודדות עם השינוי אחד מהשני.
    שבוע טוב ואת כמובן מוזמנת ליצור קשר בכל עת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו