חזרתי...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חזרתי...
    עדי
    09/05/2010

שלום לכולם!
    ביום רביעי עברתי ניתוח שרוול אצל דר' מחגאנה באסותא (אחלה רופא, תמיד מחוייך, אופטימי, משרה המון ביטחון..). יחסית אני חושבת שאני מרגישה טוב, עוד מסתגלת לאט, לאט לחיים החדשים.
    מוזר מאוד לאכול כמויות כ"כ קטנות ובינתיים רק נוזלים. בהתחלה היו לי התכווצויות בבטן שפירשתי כרעב וקצת נבהלתי, אך גם עם זה כבר יותר טוב.
    אני בבית מיום שישי, מקווה ומחכה לתוצאות, קצת חלשה עם המון אופטימיות ותקוה.
    עדי.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרתי...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע טוב עדי

שולה זק
    09/05/2010

ברוך שובך ובהצלחה בדרכך החדשה.
    מיום ליום תרגישי יותר חזקה ותגלי עניין חדש. תתחילי לאכול ולרדת במשקל, דבר שיעלה חיוך של שביעות רצון על פנייך ורצון להמשיך ולהצליח.
    נשמח לשמוע על התקדמותך וכמובן לעזור בכל עת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי עדיייי

ריקי
    09/05/2010

טוב שחזרת אלינו ברוכה הבאה.אני שמחה בשבילך עכשיו תתחילי לחיות ולהרגיש טוב ורק טוב. כל יום שעובר את תרדי קצת .לא לשכוח לשתות הרבה למרות שאני לא שותה הרבה וזה קצת מתנקם בי.אבל אני מכריחה את הגוף שלי לשתות.תשמרי על עצמך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לריקי

עדי
    09/05/2010

ריקי, תודה על העידוד והעזרה, אני כ"כ זקוקה לכך בשלב זה.
    כמה זמן את אחרי הניתוח, איפה עברת אותו?
    עדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעדיי

ריקי
    09/05/2010

אני חודש אחרי ניתוח שרוול .אני גרה בחולון עשיתי את הניתוח בוולפסון אצל ד"ר שכטר וד"ר שימעונוב.בהתחלה היה לי מאד קשה .ואמרתי לעצמי שחבל שעשיתי .אבל היום לאחר חודש 12 קילו פחות אני מדברת אחרת.עדיין קשה מאד.בשבוע האחרון התחלתי לשתות יותר ממה ששתיתי בהתחלה כי אני לא אוהבת לשתות ואני מכריחה את עצמי.אבל הכל שטויות עדי העיקר שאני מתחילה להרגיש טוב אם עצמי ואני מתחילה לצאת מהבית מה שלא עשיתי מזמן כי היתבישתי מהמראה שלי.אם תרצי אשמח לשוחח איתך בפלא.0543934147 הפלא שלי פתוח למי שזקוק לתמיכה בכיףף.ועדי חמודה אני מאחלת לך המון בהצלחה את תראי איך תפרחי כמו שפרח פורח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה לעדי

לימור
    09/05/2010

היי עדידוש

אני כ"כ שמחה שאת אחרי , החולשה שאת מרגישה תלווה אותך לפחות בשבוע שבועיים הקרובים מכיוון שאת לא מכניסה כמעט קלוריות לגוף , מאוד חשוב שתקני ויטמינים צנטרום ג'וניור למציצה ותקחי פעמיים ביום בלי לשכוח , זהו התחלת בחייך החדשים , כל ההתחלות קשות , אך בקרוב מאוד תתחילי לראות את התוצאות ותהיי הבנאדם הכי מאושר בעולם , בהצלחה ואני תמיד כאן בשבילך לכל השאלות

לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לימור, אני אשתמש בך...

עדי
    09/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו